SB AUDIGY SE bulkPROSIM VAS, kto mate zvukovku SB AUDIGY SE bulk? potrebujem poradit prosim konkretizuj potrebujem vediet ci ma BASS BOOST aj BASS MANAGEMENT ako ma AUDIGY 2 ZS Chces 140 Db @ 15Hz? potrebujem vediet ci ma BASS BOOST aj BASS MANAGEMENT ako ma AUDIGY 2 ZSja ju mam. boost ma a managment je zasednuty. ale mozno sa zapnut da mas presne ten typ,co som pisal? bass boost sa da nastavovat od 10 do 200 hz? a kolko sa da dat gain? v db.. mas presne ten typ,co som pisal? bass boost sa da nastavovat od 10 do 200 hz? a kolko sa da dat gain? v db..bass boost hej 10-200, ale co je gain? rad by som sa aj ja opytal k tejto zvukovke nieco. cital som ze integrovana zvukovka zatazuje procesor. takze by som rad vedel ci velmi? a ci sa mi oplati kupit tuto zvukovku? bass boost hej 10-200, ale co je gain?gain=zosilnenie/zhlasnenie...cital som ze integrovana zvukovka zatazuje procesor. takze by som rad vedel ci velmi? ... nie je to az take hrozne.. ak je to jediny dovod preco chces kupit novu zvukovku, tak to ju nekupuj.. ...
SB AUDIGY SE bulk |