Samsung smart tv adblockZdravim,mate niekto skusenosti s tym ako nainstalovat adblock pre tento tv teda konkretne pre browser co je nejaky samsung internet smartpripadne aj pre aplikacie ako je youtubehttps://www.alza.sk/55-samsung-ue55nu7093-d5477568.htm Nemam ziadnu skusenost s babranim sa do televizie (mozno to ide) ale co viem ze sa zarucene da spravit je addblock na routri alebo tunelovat celu komunikaciu internetu cez dake mensie zariadenie ktore bude odstranovat reklamy (napr pi-hole) Tiez som to v minulosti pozeral ci by to slo a pokial nemas plny pristup k systemu, tak to tazko spravis. Jedine normalne riesenie je co navrhuje void. Nemam ziadnu skusenost s babranim sa do televizie (mozno to ide) ale co viem ze sa zarucene da spravit je addblock na routri alebo tunelovat celu komunikaciu internetu cez dake mensie zariadenie ktore bude odstranovat reklamy (napr pi-hole)stacilo by aj upravit etc/hosts aby blokoval tie ads ? V linuxe a windowse hej. Ale bude sa to vztahovat len na dany stroj. aha takze mi ostava len pi-hole alebo sharovanie obrazu z notebooku do tv bud ale je aj otazka ci ma takuto moznost aj tvoj router. hosts.conf prakticky len zakaze pripojenia z nejakych ip/hostnames a to je vsetko, cize nic komplexne. Domnievam sa ze moderne/lepsie routery taketo moznosti maju. ...
Samsung smart tv adblock |