samovolne ladenie zvukuZdravím, mam reproduktory Desktop Theater 5.1 DTT2200 a problém že sa samo ladí hlasitosť . Ovládač mam teraz AC97 prehodenú zo Sound Blaster Live 5.1 digital a žiadna zmena...samozrejme pred tým mi to fungovalo roky bez problémov. problém že sa samo ladí hlasitosť Dosť objektívny popis. Rozpíš trocha podrobnejšie, čo to stvára. Robí to aj na inom počítači, domácom kine ? proste samovolne pridava a ubera hlasitost ako sa mu zachce. Repraky idu vsetky bez problemov. Rozmyslal som ci to neni potenciometer. PC: MSI K8N Neo3, Athlon 64 3200+, Geforce 6600 128mb, Win XP. nemas v rozsirenych nastaveniach zvuku zapnute vyrovnavanie hlasitosti alebo nieco tomu podobne? // toto mas vsetko vypnute? http://img52.imageshack.us/img52/2564/zvuk.png (vyznacene cervenym obdlznikom) Tak potom áno, bude to pravdepodobne potenciometrom/enkóderom. Možno by mu stačilo namazať odporovú dráhu napr. Diavou, rozhodne nie WD40! Ale ak sa na takéto opravy necítiš, daj to do rúk skúsenejšej osobe. V okolí určite nájdeš servis spotrebnej elektroniky. nie. Vyskusal som 2 zvukovky a problem nezmeneny, takze jedine v reprakoch musi byt problem. ...
samovolne ladenie zvuku |