[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"rozbalovacie menu"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 05.10.2011 11:46 | "rozbalovacie menu"

potreboval by som do formularu pridat rozbalovacie polozky pre datum... aby sa dalo vybrat iba s rozbalovanieco zoznamu... zatial mam spravene len polia na vypisanie...

Kód:
Meno: <input name="meno" type="text" size="32" /><br />


ale neveim ako mam spravit nieco taketo co mam v html:
Kód:
<tr>
           <td align="right">dátum prevzatia:</td>
           <td><label for="label"></label>
             <label for="label5"></label>
             <select name="den" id="label5">
               <option>1</option>
               <option>2</option>
               <option>3</option>
               <option>4</option>
               <option>5</option>
               <option>6</option>
               <option>7</option>
               <option>8</option>
               <option>9</option>
               <option>10</option>
               <option>11</option>
               <option>12</option>
               <option>13</option>
               <option>14</option>
               <option>15</option>
               <option>16</option>
               <option>17</option>
               <option>18</option>
               <option>19</option>
               <option>20</option>
               <option>21</option>
               <option>22</option>
               <option>23</option>
               <option>24</option>
               <option>25</option>
               <option>26</option>
               <option>27</option>
               <option>28</option>
               <option>29</option>
               <option>30</option>
               <option>31</option>
             </select>
             <label for="label"></label>
             <label for="label7">den</label>
             <select name="mesiac" id="label">
               <option>1</option>
               <option>2</option>
               <option>3</option>
               <option>4</option>
               <option>5</option>
               <option>6</option>
               <option>7</option>
               <option>8</option>
               <option>9</option>
               <option>10</option>
               <option>11</option>
               <option>12</option>
             </select>
             <label for="label7">mesiac</label>
             <label for="label6"></label>
             <select name="rok" id="label6">
               <option>2011</option>
               <option>2012</option>
               <option>2013</option>
               <option>2014</option>
               <option>2015</option>
             </select>             
             rok</td>
         </tr>


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 05.10.2011 14:15 | "rozbalovacie menu"

A v čom presne je problém? (pretože kód, ktorým sa to dá urobiť si už napísal)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.11
Prihlásený: 06.11.11
Príspevky: 67
Témy: 14 | 14
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 09.10.2011 14:58 | "rozbalovacie menu"

tomu kódu čo si napísal zmeníš úvodzovky na apostrofy dáš do echa a je to plne funkčné ...


_________________
Desktop: MB - MSI G31M3-F CPU - Intel Celeron E1200, RAM - 2x - GoodRAM - 1GB
Chipset - Intel G33/G31, GK+ ZK - chipset, HDD1: Seagate - Barracuda 7200 - 500GB, HDD2: Seagate Barracuda 7200 - 80GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 09.10.2011 15:37 | "rozbalovacie menu"

Nemusí to dávať ani do echa, stačí to dať mimo <?php ... ?> :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.11
Prihlásený: 06.11.11
Príspevky: 67
Témy: 14 | 14
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 09.10.2011 21:26 | "rozbalovacie menu"

alebo tak :)


_________________
Desktop: MB - MSI G31M3-F CPU - Intel Celeron E1200, RAM - 2x - GoodRAM - 1GB
Chipset - Intel G33/G31, GK+ ZK - chipset, HDD1: Seagate - Barracuda 7200 - 500GB, HDD2: Seagate Barracuda 7200 - 80GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"rozbalovacie menu"

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 10.10.2011 8:01 | "rozbalovacie menu"

preboha preco tam vypisujes jednotlivo a nie pomocou cyklov?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.11
Prihlásený: 06.11.11
Príspevky: 67
Témy: 14 | 14
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 10.10.2011 10:58 | "rozbalovacie menu"

keď nevie cykly tam nech to robí takto, pokiaľ to chceš ešte ľahšie tam zmaž tie riadky label aj to id kde je label, funkcia ostane, a k tým cyklom napíšem ti sem ako to urobiť:

Kód:
<?
 echo "<select name='den'>";
 echo "<option value=''>zvoľte deň</option>";
 
 for($i = 1; $i <= 31; $i++;) {
 echo "<option value='".$i."'>".$i."</option>";
 }
 
 echo "</select>";
?>


malo by to fungovať, nemám to vyskúšané, píšem to v škole


_________________
Desktop: MB - MSI G31M3-F CPU - Intel Celeron E1200, RAM - 2x - GoodRAM - 1GB
Chipset - Intel G33/G31, GK+ ZK - chipset, HDD1: Seagate - Barracuda 7200 - 500GB, HDD2: Seagate Barracuda 7200 - 80GB
 [ Príspevkov: 7 ] 


"rozbalovacie menu"



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"Primitívna otázka" kód pre menu tlačídlo v HTML :)

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

1160

07.08.2009 19:28

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"Hľadať" v menu

v Redakčné systémy

5

123

30.09.2013 12:42

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"tag menu", alebo "Tag cloud"

v PHP, ASP

25

873

09.11.2010 9:53

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"flash menu"

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

673

19.07.2009 16:23

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"redesign" menu

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

191

14.04.2012 3:00

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"nacitane" menu

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

234

17.02.2010 21:55

andreas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"Rolovacie" menu

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

2980

17.11.2007 17:54

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Klavecnica - pokazené tlačítka "*" "Fn" "S" "L CTRL"

v Externé zariadenia

9

2160

04.12.2009 12:28

vigoss99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

navigacne menu - sek.menu

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

198

15.10.2013 21:54

newbie99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém - presunutie volneho miesta z "D" na "C"

v Pevné disky a radiče

1

530

08.03.2012 13:29

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stream SW... "MANYCAM" a problémové "MP4FileLibU.dll"

v Video programy

1

80

02.05.2017 20:15

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PS4 "Ghosting" alebo "Motion Blur" na TV

v Herné konzoly

14

207

10.08.2017 20:17

V1x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

router "nejak" blokuje "login" na net

v Siete

5

255

10.11.2011 9:47

martello5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<meta name="KEYWORDS" content=" ">

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

441

24.04.2009 14:49

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redukcia "DVI-I duallink" na "VGA"

v Monitory, televízory a projektory

8

985

27.11.2007 15:30

zajjac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

iPhone 3 "E" a "krúžok"

v Smartfóny a tablety

6

489

18.09.2011 22:17

Dzin



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF