Zdravím vás páni,
Pár hodín hľadania po internete som obetoval, ale nedospel som k žiadnemu záveru, preto sa ešte obraciam na vás
...
Moj provider mi poskytol D-Link, ktorý je katastrofálny, hlavne čo sa týka pokrytia, ale tak isto aj prietoku dát ... Potrebujem pokryť rodinný dom, 200m2, dve podlažia, ale teraz som si na spodné podlažie už samostatne vyriešil druhý router, a vrch potrebujem doriešiť ... Čiže cca 21m na dĺžku, prípojku mám v obývačke, teda na konci jednej strany domu, a na opačnej strane v spálni som bez signálu... Neviem čo mi poradíte, budem rád aj keď mi napíšete čo treba aby dobrý router spĺňal, napríklad uvítam priradenie rýchlosti do skupín, alebo určitému jednotlivcovi...
Pri práci niekedy potrebujem maximálne využitie dát, s tým že obmedzím ostatných... Neviem do akej miery spĺňajú, nespĺnajú routre nejaké frekvenčné normy, vzhľadom na deti, lebo tiež som čítal že niektoré routre nespĺňajú normy, a pri dlhodobom využívaní a sedenia v blízkosti, nie je to dobré v rámci zdravia... Viem že možno niekto si povie že toto je posledné čo niekoho zaujíma, ale sú to veci ktoré zajímajú mňa
... Pokiaľ je to čo hľadám aj v nižšej cene, tak super, pokiaľ má pre mňa zmysel aj niečo ešte investovať naviac, tak určite zvážim
Ďakujem za tipy, snáď niečo vyberieme !