romo195 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 236 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia   Téma: Chladenie na i5-2500K


Odpovede: 7
Zobrazenia: 464


ok diky tak asi pojdem do tej fery 3

 Fórum: PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia   Téma: Chladenie na i5-2500K


Odpovede: 7
Zobrazenia: 464


Zakladne to je cca okolo tých @4.3 - @4.5 alebo skôr pod @4.0 ??? Plus do akej teploty je to cca bezpečné dlhodobo prevádzkovať pri max zatazi ???

 Fórum: PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia   Téma: Chladenie na i5-2500K


Odpovede: 7
Zobrazenia: 464


Ok tak teda by stačil aj nejaký takýto https://www.alza.sk/cooler-master-hyper-212x-d4156731.htm?o=4
Bude dostačujúci aj pri pretaktovaní na @4.0 (možno @4.5 ak by išlo) uchladí to ten coooler v poho (napr. pri teplote 75°C bolo by to ok)???
[PLUS moťno blbá otázka ale keď by som to taktol napr na ...

 Fórum: PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia   Téma: Chladenie na i5-2500K


Odpovede: 7
Zobrazenia: 464


Čaute,
mám intel i5-2500K a chcel by som sa spýtať, že keď zapnem napr. Far Cry 5 tak mi vyťaženie vybehne okolo 75-85% a sem tam sa na chvíľu (pár minut) vyťaží na 100%. Jedná sa mi, že či može takto pracovať dlhodobo (pár hodín), teploty som pozeral a tie sa pohybovali stále okolo 69°C a pri max v...

 Fórum: Kôš   Téma: i5-2500K


Odpovede: 2
Zobrazenia: 425


Čaute,
mám intel i5-2500K a chcel by som sa spýtať, že keď zapnem napr. Far Cry 5 tak mi vyťaženie vybehne okolo 75-85% a sem tam sa na chvíľu (pár minut) vyťaží na 100%. Jedná sa mi, že či može takto pracovať dlhodobo (pár hodín), teploty som pozeral a tie sa pohybovali stále okolo 69°C a pri max v...

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: GTX 660 SLI


Odpovede: 6
Zobrazenia: 302


Ok to viem. Mne sa jedna o to, že v hre som prekročil tie 2GB (pozri imgur), že či je to ok, či to nejak nemože poskodiť GPU.

V hre mi zobralo aj nastavenie cez 2GB, konkretne 2,7GB a potom v Sprievodcovi bolo Vyhradená pamäť GPU 1,7GB / 2GB a Zdielana pamäť GPU 1,3GB / 4GB, čo cca je tych 2,7 + o...

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: GTX 660 SLI


Odpovede: 6
Zobrazenia: 302


Čaute,
dal som si teraz do SLI 2 GTX 660 2GB. A chcem sa spýtať, že ako to je. Niekde som čítal, že v SLI to nebude že 2x2GB teda 4GB. To aj sedí v AC Origin mi to vypisuje, že je k dispozícií 2GB. Ale v sprievodcovi mi to píše: Vyhradená pamäť GPU 2GB; pamäť GPU 6 GB a Zdielana pamäť GPU 4GB. tak m...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 521


No hej aj ta G3 vyzerala trocha labilne.
A inak ešte teraz asi vyšiel nový, tento mohol by byť ?
https://www.gigastore.sk/stribrna/dell-vostro-15-7000-7580-i7-8750h-8gb-128gb-ssd-1tb-geforce-gtx-1050-ti-4gb-15.6-fhd-fpr-w10pro-3ynbd-on-site/

Ten vyzerá byť snaď lepší než tá G3 ?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 521


Ok diky moc za rady. Budem brať teda zrejme tento:
https://www.gigastore.sk/displej-15.4/dell-inspiron-15-g3-3579-i7-8750h-8gb-128-ssd-1tb-nv-gtx-1050-ti-4gb-15.6-fhd-fpr-w10-cerny-2ynbd-on-site/

Inak nie je problém potom tam dať daľšiu RAM ne ?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 521


ok, nasiel som toto asi najlepšie
https://www.gigastore.sk/core-i7+25704/dell-inspiron-15-7000-gaming-7577-i7-7700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-gtx-1050-ti-4gb15.6-fhdfpr-w10-cerv2ynbd-onst/

Je tam síce i7 7xxx a nie i7 8xxx ale to snad nevadí ne?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 521


ok

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 521


Ok diky za radu a ešte len tak čo tento:
https://www.alza.sk/asus-f550vx-dm587t-glossy-black-d5005024.htm

Je tam síce GTX M950 ale ak nie je rozdiel oproti 1050 velký a na tie programy by stačila nevadilo by mi že generačne strašia.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 521


čaute,
potreboval by som poradiť. Hľadám výkonný notebook na prácu programy typu (AutoCAD, nejaka 3D práca s objektami ).
Našiel som niečo takéto :
https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-520?dq=5104757

Myslím,že by aj mohlo byť dobrý procák, ramky, displej, dosť výkonné asi ? Jediné s čím by som potr...

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: Problém s vetrákmi


Odpovede: 2
Zobrazenia: 145


no super a pojde to aj na tom 1 vetráku či ? (myslím možem ju zaťazovat hrat hry a tak ? )

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: Problém s vetrákmi


Odpovede: 2
Zobrazenia: 145


Čaute,
Mám GTX 660 a neviem, či je to normálne (nikdy som si toho nevšimol až teraz) ale beží mi len jeden vetrák z 2, ktoré su tam. Neviem je to normálne ? Zapne sa v záťaži ten druhý ?

 Fórum: Pamäte   Téma: Rozšírenie pamäte


Odpovede: 1
Zobrazenia: 182


Caute potreboval by som na stolnom PC rozšíriť pamäť mám 8GB a rozmýšľam o dalšie 4 až 8 GB to rozšíriť.
Zakladku mám ASUS P8Z68-V : Operační paměť:
Typ: DDR3
Slot: 4x DIMM
Frekvence: 1066/1333/1600/1866(OC)/2133(OC)/2200(OC) MHz
Režim zapojení: Dual -channel
Max. kapacita: 32 GB
Podpora pro Extrem...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js alebo php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 251


caute,
Našiel som niečo takéto : transition: left 2s ease-out; left: 800px;

cele:

<html>

<head>
<title>JavaScript Animation</title>

<script type="text/javascript">
<!--
var imgObj = null;
var animate ;

function init(){
imgObj = document.getElementById('myImage');
imgObj....

 Fórum: Webdesign   Téma: Nastavenie minimalnej velkosti okna


Odpovede: 2
Zobrazenia: 172


čaute,
potreboval by som poradiť,či je nejako možné definovať minimalnu velkost browser okna. Ako to je na obrázku napr. teraz mám to male (100px) a chcem to zvačšiť nato vačšie (400px) http://imgur.com/a/WiHXu
Vopred ďakujem zaodpovede.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js alebo php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 251


hej myslel som animaciu, o to sa mi jedna, dik za radu

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js alebo php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 251


čaute,
chcem sa spýtať, že ktorý jazyk je lepšie použiť pre rollovanie img,div z prava do ľavaniečo na tento spôsob.
Vopred ďakujem za odpovede.

 Fórum: Technológia .NET   Téma: c# 2 classy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 162


hej je to zadanie do školy a tú metódu som mal aj ako "static", no aj tak mi to nejako nechcelo isť. (To dedenie od Form1 je tam skúšobne/ dočasne aby som mal prístup k Dictionary vo Form1). Neviem vedel by si mi poradiť, poprípade aj na nejakom príklade.

// OK už všetko funguje ja som to...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: c# 2 classy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 162


čaute,
potreboval by som poradiť programujem matrix kalkulačku. Hlavné načítavanie vstupov a tak je vo Form1.cs, no mám vytvorenú aj triedu memory.cs a ja potrebujem aby som mohol z Form1.cs zavolať nejakú metódu/funkciu z memory.cs a to mi nejde. PLS vedel by niekto poradiť, najlepšie na nejakom pr...

 Fórum: Ostatné   Téma: kupa kamery


Odpovede: 2
Zobrazenia: 112


no ten displej by mi až tak nevadil keby chyba, skor mi sedi ta GoPro. mna ale zaujma kvalita obrazu ako kvalitne ta GoPro natáča v porovnaní s klasickými aby to nebol nejaký nekvalitný obraz.

 Fórum: Ostatné   Téma: kupa kamery


Odpovede: 2
Zobrazenia: 112


Caute,
chcem si kupiť kameru a rozhodujem sa medzi týmito:
https://www.alza.sk/gopro-hero-session-d2882913.htm
a
https://www.alza.sk/sony-hdr-cx240eb-cierna-d530411.htm
Chcel by som sa hlavne spýtať, že či tá GoPro nie je nejak moc horšia ako Sony. Priklanam sa skor k GoPro (rozmery,konektivita....

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - nemožno pripojiť


Odpovede: 4
Zobrazenia: 227


websupport

// Spojený príspevok Sob 11.03.17 15:24

ok chyba bola na ich strane od rána to už ide v poho

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - nemožno pripojiť


Odpovede: 4
Zobrazenia: 227


zatial sa nikto nema moc k odpovedi :D :D :D :D

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - nemožno pripojiť


Odpovede: 4
Zobrazenia: 227


Caute,
mám taký problém mal som databazu, ktorá fungovala v pohode ešte včera som tam bol. No dnes som chcel isť na stránku a zrazu chybové hlásenie:
SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Neviem, prečo ? Ja som tam nič celý tý...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Game for Website


Odpovede: 0
Zobrazenia: 233


Caute,
mám takú otázku chcel by som na svoju stránku dať nejakú online hru (našiel som niečo takéto: http://www.miniclip.com/webmasters/thunderbirds/en/ ). No ja by som chcel ešte aby mi to zaznamenávalo score jednotlivých hráčov, ktorý hrajú na mojej stránke. Pls viete mi niekto poradiť ??

 Fórum: PHP, ASP   Téma: WEB a Steam Bot


Odpovede: 4
Zobrazenia: 246


no kod co mam, mam zatial len na prihlasenie (este toho moc nevie :D ). Mne ide skor o to že či to node.js bude pouzitelna pre stranku pre pracu s php, alebo či to nemam robit v niečom inom (popripade ako by som to na website ovladal kedže teraz to bezi v cmd prikazovom riadku).
Toto je kod
var Ste...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: WEB a Steam Bot


Odpovede: 4
Zobrazenia: 246


no hned ked to spustim --- nfsmnt/hosting1_1/6/d/6d51520e-95a3-4c13-9131-ad632387a11a/malex-m.sk/web/bo/classes/steam.class.php on line 33 --- a neviem ci to treba nejako nastavit (na stranke nic nie je)
to sessionID som nasiel v cookies ale webCookie - cookies neviem najst ak je ten problem v tom. ...
Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 236 výsledkov ]




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF