romo195 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 229 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 459


No hej aj ta G3 vyzerala trocha labilne.
A inak ešte teraz asi vyšiel nový, tento mohol by byť ?
https://www.gigastore.sk/stribrna/dell-vostro-15-7000-7580-i7-8750h-8gb-128gb-ssd-1tb-geforce-gtx-1050-ti-4gb-15.6-fhd-fpr-w10pro-3ynbd-on-site/

Ten vyzerá byť snaď lepší než tá G3 ?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 459


Ok diky moc za rady. Budem brať teda zrejme tento:
https://www.gigastore.sk/displej-15.4/dell-inspiron-15-g3-3579-i7-8750h-8gb-128-ssd-1tb-nv-gtx-1050-ti-4gb-15.6-fhd-fpr-w10-cerny-2ynbd-on-site/

Inak nie je problém potom tam dať daľšiu RAM ne ?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 459


ok, nasiel som toto asi najlepšie
https://www.gigastore.sk/core-i7+25704/dell-inspiron-15-7000-gaming-7577-i7-7700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-gtx-1050-ti-4gb15.6-fhdfpr-w10-cerv2ynbd-onst/

Je tam síce i7 7xxx a nie i7 8xxx ale to snad nevadí ne?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 459


ok

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 459


Ok diky za radu a ešte len tak čo tento:
https://www.alza.sk/asus-f550vx-dm587t-glossy-black-d5005024.htm

Je tam síce GTX M950 ale ak nie je rozdiel oproti 1050 velký a na tie programy by stačila nevadilo by mi že generačne strašia.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 1000€


Odpovede: 13
Zobrazenia: 459


čaute,
potreboval by som poradiť. Hľadám výkonný notebook na prácu programy typu (AutoCAD, nejaka 3D práca s objektami ).
Našiel som niečo takéto :
https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-520?dq=5104757

Myslím,že by aj mohlo byť dobrý procák, ramky, displej, dosť výkonné asi ? Jediné s čím by som potr...

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: Problém s vetrákmi


Odpovede: 2
Zobrazenia: 140


no super a pojde to aj na tom 1 vetráku či ? (myslím možem ju zaťazovat hrat hry a tak ? )

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: Problém s vetrákmi


Odpovede: 2
Zobrazenia: 140


Čaute,
Mám GTX 660 a neviem, či je to normálne (nikdy som si toho nevšimol až teraz) ale beží mi len jeden vetrák z 2, ktoré su tam. Neviem je to normálne ? Zapne sa v záťaži ten druhý ?

 Fórum: Pamäte   Téma: Rozšírenie pamäte


Odpovede: 1
Zobrazenia: 175


Caute potreboval by som na stolnom PC rozšíriť pamäť mám 8GB a rozmýšľam o dalšie 4 až 8 GB to rozšíriť.
Zakladku mám ASUS P8Z68-V : Operační paměť:
Typ: DDR3
Slot: 4x DIMM
Frekvence: 1066/1333/1600/1866(OC)/2133(OC)/2200(OC) MHz
Režim zapojení: Dual -channel
Max. kapacita: 32 GB
Podpora pro Extrem...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js alebo php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 230


caute,
Našiel som niečo takéto : transition: left 2s ease-out; left: 800px;

cele:

<html>

<head>
<title>JavaScript Animation</title>

<script type="text/javascript">
<!--
var imgObj = null;
var animate ;

function init(){
imgObj = document.getElementById('myImage');
imgObj....

 Fórum: Webdesign   Téma: Nastavenie minimalnej velkosti okna


Odpovede: 2
Zobrazenia: 154


čaute,
potreboval by som poradiť,či je nejako možné definovať minimalnu velkost browser okna. Ako to je na obrázku napr. teraz mám to male (100px) a chcem to zvačšiť nato vačšie (400px) http://imgur.com/a/WiHXu
Vopred ďakujem zaodpovede.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js alebo php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 230


hej myslel som animaciu, o to sa mi jedna, dik za radu

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js alebo php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 230


čaute,
chcem sa spýtať, že ktorý jazyk je lepšie použiť pre rollovanie img,div z prava do ľavaniečo na tento spôsob.
Vopred ďakujem za odpovede.

 Fórum: Technológia .NET   Téma: c# 2 classy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 145


hej je to zadanie do školy a tú metódu som mal aj ako "static", no aj tak mi to nejako nechcelo isť. (To dedenie od Form1 je tam skúšobne/ dočasne aby som mal prístup k Dictionary vo Form1). Neviem vedel by si mi poradiť, poprípade aj na nejakom príklade.

// OK už všetko funguje ja som to...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: c# 2 classy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 145


čaute,
potreboval by som poradiť programujem matrix kalkulačku. Hlavné načítavanie vstupov a tak je vo Form1.cs, no mám vytvorenú aj triedu memory.cs a ja potrebujem aby som mohol z Form1.cs zavolať nejakú metódu/funkciu z memory.cs a to mi nejde. PLS vedel by niekto poradiť, najlepšie na nejakom pr...

 Fórum: Ostatné   Téma: kupa kamery


Odpovede: 2
Zobrazenia: 109


no ten displej by mi až tak nevadil keby chyba, skor mi sedi ta GoPro. mna ale zaujma kvalita obrazu ako kvalitne ta GoPro natáča v porovnaní s klasickými aby to nebol nejaký nekvalitný obraz.

 Fórum: Ostatné   Téma: kupa kamery


Odpovede: 2
Zobrazenia: 109


Caute,
chcem si kupiť kameru a rozhodujem sa medzi týmito:
https://www.alza.sk/gopro-hero-session-d2882913.htm
a
https://www.alza.sk/sony-hdr-cx240eb-cierna-d530411.htm
Chcel by som sa hlavne spýtať, že či tá GoPro nie je nejak moc horšia ako Sony. Priklanam sa skor k GoPro (rozmery,konektivita....

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - nemožno pripojiť


Odpovede: 4
Zobrazenia: 207


websupport

// Spojený príspevok Sob 11.03.17 15:24

ok chyba bola na ich strane od rána to už ide v poho

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - nemožno pripojiť


Odpovede: 4
Zobrazenia: 207


zatial sa nikto nema moc k odpovedi :D :D :D :D

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - nemožno pripojiť


Odpovede: 4
Zobrazenia: 207


Caute,
mám taký problém mal som databazu, ktorá fungovala v pohode ešte včera som tam bol. No dnes som chcel isť na stránku a zrazu chybové hlásenie:
SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Neviem, prečo ? Ja som tam nič celý tý...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Game for Website


Odpovede: 0
Zobrazenia: 224


Caute,
mám takú otázku chcel by som na svoju stránku dať nejakú online hru (našiel som niečo takéto: http://www.miniclip.com/webmasters/thunderbirds/en/ ). No ja by som chcel ešte aby mi to zaznamenávalo score jednotlivých hráčov, ktorý hrajú na mojej stránke. Pls viete mi niekto poradiť ??

 Fórum: PHP, ASP   Téma: WEB a Steam Bot


Odpovede: 4
Zobrazenia: 241


no kod co mam, mam zatial len na prihlasenie (este toho moc nevie :D ). Mne ide skor o to že či to node.js bude pouzitelna pre stranku pre pracu s php, alebo či to nemam robit v niečom inom (popripade ako by som to na website ovladal kedže teraz to bezi v cmd prikazovom riadku).
Toto je kod
var Ste...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: WEB a Steam Bot


Odpovede: 4
Zobrazenia: 241


no hned ked to spustim --- nfsmnt/hosting1_1/6/d/6d51520e-95a3-4c13-9131-ad632387a11a/malex-m.sk/web/bo/classes/steam.class.php on line 33 --- a neviem ci to treba nejako nastavit (na stranke nic nie je)
to sessionID som nasiel v cookies ale webCookie - cookies neviem najst ak je ten problem v tom. ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: WEB a Steam Bot


Odpovede: 4
Zobrazenia: 241


Caute,
chcel by som spravit stranku, kde by sa vyuzival aj steam trading bot (na stranke si vyberie uzivatel vec a da poslat a bot mu posle offer). pls vedel by mi niekto pomoct (ja som niečo nasiel TU - ale to mi nefungue). pls vie mi niekto poradit ???

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Tvorba stranky,Drag and Drop


Odpovede: 4
Zobrazenia: 179


No ja som našiel niečo taketo http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml5_draganddrop2 . Viac menej by to aj sedelo len potrebujem, že to presunuté, aby s tym presli aj udaje, že prave toto bolo presunuté (napr. ID, cenu,.. - vypíše na druhej strane + uloží do array v php.)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Tvorba stranky,Drag and Drop


Odpovede: 4
Zobrazenia: 179


Caute,
prave robim jednu stranku a potreboval by som poradit s niečim ako Drag and Drop systemom. Malo by to fungovať asi tak, že klicknem na obrázok (onclick) a aby mi ten obrazok dalo z jednej tabulky na lavej strane do tabulky na pravej strane. No a zarovan aby mi uložilo udaje čo sú s tym obrazk...

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Chyba pri Esete


Odpovede: 1
Zobrazenia: 197


Caute,
pouzivam Eset Smart Security 9, a mám problém s nefunkčnou ochranou siete, pls viete mi poradiť ?

Vopred dik za rady.

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: Kúpa mobilu S7 vs S7Edge ??


Odpovede: 6
Zobrazenia: 221


ok diky moc za rady. pojdem si asi vyskúšať, ktorý mi lepsie padne.

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: Kúpa mobilu S7 vs S7Edge ??


Odpovede: 6
Zobrazenia: 221


Čaute rozmýšľam nad kúpou mobilu. Konkrétne nad Samsungom a to S7 alebo S7 Edge. PLS vie mi niekto poradiť či sa ten Edge oplatí, ide tam viac menej o zakrivenie displeja ? , tak či to má nejaké širšie uplatnenie, alebo stačí S7 ???
Vopred ďakujem za odpovede.

 Fórum: Siete   Téma: Problém s wifi


Odpovede: 1
Zobrazenia: 106


Čaute,
Mam taky problém môj kamoš ma internet od T-Comu (len net bez pevnej linky). No a problém je že WiFi som aj nastavil aj sa dá pripojiť ale keď je pripojené píše to ze prístup na internet nie je. Ked je pripojený cez ethernet kábel to tiež píše bez prístupu na internet aby mu išiel musí sa pr...
Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 229 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF