[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.07
Prihlásený: 15.04.16
Príspevky: 48
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.05.2009 0:54 | Riadky v subore.txt

Ahojte, prosím poraďte mi.

v subore.txt mám zapísané údaje zalomené do jednotlivých riadkov. Riadky majú rovnaké začiatky a rovnaké konce, ale nie sú rovnako dlhé.
A ...1... B
A ...2... B
A ...3... B
A ...4... B

Potreboval by som vytiahnúť iba určité riadky.
A ...2... B
A ...3... B


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Riadky v subore.txt

Registrovaný: 11.03.08
Prihlásený: 14.12.17
Príspevky: 5877
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Košice
Vek: 26
NapísalOffline : 28.05.2009 1:20 | Riadky v subore.txt

Čo tak vypnúť zalomenie? :D


_________________
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12 MB: MSI B85-G43 GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520 Case: CoolerMaster Centurion 590 Case Cooler: Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 Rear: Enermax Magma UCMA12 Top: 2x Evercool RSF-14 Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.07
Prihlásený: 15.04.16
Príspevky: 48
Témy: 26 | 26
Napísal autor témyOffline : 28.05.2009 8:23 | Riadky v subore.txt

KingTommy píše:
Čo tak vypnúť zalomenie? :D


kludne môže byť, myslel som len že by sa to dalo nájsť pomocou riadkov. Ak nie, tak potom pomocou začiatkov A a koncov B. Len ako vytiahnúť z reťazca, text od druhého A po tretie B.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Riadky v subore.txt

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 28.05.2009 9:12 | Riadky v subore.txt

Ak ten súbor nie je príliš veľký, môžeš ho celý načítať do poľa a vybrať si čo chceš napr. pomocou regulárneho výrazu.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
 [ Príspevkov: 4 ] 


Riadky v subore.txt



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čítanie premennej určitého na určitom riadku v txt súbore

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

255

10.11.2012 19:12

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vymenit riadky v tabulke

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

269

27.12.2010 11:15

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL: Ako vytvorit riadky

v Databázy

3

580

19.10.2007 19:32

Codik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HP LJ 2100 - priíkazové riadky

v Externé zariadenia

0

168

11.08.2010 13:58

jasug

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

3 riadky v jednej bunke

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

677

27.02.2007 16:17

p55p

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadanie v súbore

v PHP, ASP

5

249

13.12.2011 18:26

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počet riadkov v súbore

v PHP, ASP

1

566

29.06.2009 19:40

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WordPress zmeny v súbore

v Redakčné systémy

1

575

16.06.2008 19:24

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler - čísla v súbore

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

516

18.12.2007 9:17

majo-majo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

škriatok v súbore .htaccess

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

578

07.11.2006 6:52

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odkazy v externom súbore

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

343

30.11.2007 18:10

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strtoint v subore pascal

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

19

227

03.06.2013 23:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php v xml súbore

v PHP, ASP

2

99

28.04.2013 22:26

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skupinove odstranenie textu v subore

v Ostatné programy

2

848

15.05.2006 20:45

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje js v externom súbore

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

180

15.09.2012 19:46

kurtulik1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis konkretneho riadku v subore

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

327

21.10.2011 12:57

Fico



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF