[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150

Zdravím,

stiahol som si jeden free php script - mailový formulár; v podstate mi to funguje avšak pri doladovaní som sa dostal k problému ktorý mi nejak nejde vyriešit vlastnými silami. do svojho formulára som dal nasl. kod(podla navodu k tomu free scriptu):

Kód:
<tr>
<td align="left">
</td>
<td>
<input type="hidden" name="missing_fields_redirect" value="formchyba.html">
</td>
</tr>


a zároven dal k niektorým políčkam vo formulári toto


Kód:
name="required"


problém je v tom že vždy po odoslaní formulára ma presmeruje na formchyba.html, aj ked vyplním všetky políčka. netuším čo s tým je.

inak kod toho scriptu v (pravdepodobne) pre tento problém doležitej časti vyzerá takto:

Kód:
function error()
{
   global $form, $natural_form, $errors;
   if (isset($form['missing_fields_redirect'])) {
      if (isset($form['redirect_values']))
         header('Location: ' . $form['missing_fields_redirect'] . '?' . getenv('QUERY_STRING') . "\r\n");
      else
         header('Location: ' . $form['missing_fields_redirect'] . "\r\n");
   } else {
      if(!isset($form['title']))
         $form['title'] = 'PHPFormMail - Error';
      $output = "<h1>The following errors were found:</h1>\n<ul>\n";
      $crit_error = 0;
      while (list(,$val) = each ($errors)) {
         list($crit,$message) = explode('|',$val);
         $output .= '  <li>' . $message . "</li>\n";
         if ($crit == 1)
            $crit_error = 1;
      }
      $output .= "</ul>\n";
      if ($crit_error == 1)
         $output .=  "<div class=\"crit\">PHPFormMail has experienced errors that must be fixed by the webmaster. Mail will NOT be sent until these issues are

resolved.  Once these issues are resolved, you will have to resubmit your form to PHPFormMail for the mail to be sent.</div><div class=\"returnlink\">Please use the <a href=\"javascript:

history.back();\">back</a> button to return to the site.</div>\n";
      else
         $output .=  "<div class=\"returnlink\">Please use the <a href=\"javascript: history.back();\">back</a> button to correct these errors.</div>\n";
      output_html($output);
   }
}


Tušíte niekto v čom je problém prosím?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

mozes pridat link odkial to mas ?...ak nie tak tu cast skriptu kde vola tuto funkciu error.
si sem postol uplne zbytocnu cast kodu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150
Napísal autor témyOffline : 14.10.2009 11:18 | required polia vo formulári a chybová hláška

aha. tak prepáč, som v php úplný amatér. stiahol som to odtiaľ: http://developerkarma.com/projects
je to ten PHPFormMail (tretí z hora)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

dava ti tam echo konkretnych chyb? ake?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150
Napísal autor témyOffline : 14.10.2009 12:05 | required polia vo formulári a chybová hláška

chybu mi práve vobec nevyhodí; len ma vždy presmeruje na stránku
formchyba.html (ktorú som sám spravil že je tam hláška o zlom vyplnení formuláru);

a presmeruje ma tam vždy, tzn. aj ked vyplním povinné polia, aj ked vyplním všetky polia, aj ked nevyplním povinné polia (vtedy chcem aby ma tam poslalo);

som z toho kúsok zmatený. dík za pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

zalohuj si to a prepis tu funkciu takto
potom napis ci ti vpisalo chybu
Kód:
 if (isset($form['missing_fields_redirect'])) {
      if (isset($form['redirect_values'])){
       foreach ($errors as $e) {
    echo "-- $e.\n";
}
} else{
         foreach ($errors as $e) {
    echo "-- $e.\n";
}
}else{


pripadne ten tvoj prepisany script+formular uloz ako zip a opravim ti to
takto je to nadlhe lakte


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150
Napísal autor témyOffline : 14.10.2009 17:22 | required polia vo formulári a chybová hláška

čau,

hmmm...dík za radu...skúsil som to ale vyhodilo tam chybu na riadku 232. Keď budeš taký dobrý a pozrieš sa na to budem ti vďačný. Zozipoval som to a je to na http://leteckaposta.cz/822274349


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

budem ale uz nie dnes, dost prepracovany je ten script... a aj ja
...ako chces odoslat napriklad polozku "termin" ked si ju v scripte ani nespomenul atd...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150
Napísal autor témyOffline : 14.10.2009 22:39 | required polia vo formulári a chybová hláška

dobre...ďakujem ti veľmi pekne


 [ Príspevkov: 9 ] 


required polia vo formulári a chybová hláška



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybová hláška

v Operačné systémy Microsoft

3

227

07.10.2008 22:48

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaška

v PHP, ASP

3

330

12.06.2008 10:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybová hláška

v PHP, ASP

10

484

17.10.2009 21:53

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaska

v PHP, ASP

1

237

01.12.2008 20:40

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaska

v Ostatné

3

383

14.05.2008 13:50

raf

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Chybova hlaska

v Operačné systémy Microsoft

11

517

28.09.2010 22:00

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icq chybova hlaska

v Sieťové a internetové programy

8

677

29.03.2006 19:12

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaska skriptu csh

v Operačné systémy Unix a Linux

1

85

27.10.2014 9:43

expresado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čo znamená chybová hláška?

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

258

08.01.2011 22:54

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybová hláška stop: 0x4

v Operačné systémy Microsoft

4

222

30.11.2007 18:52

brano

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapínanie PC - chybová hláška

v Intel čipové sady

9

461

17.07.2010 22:45

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čo znamená táto chybová hláška?

v nVidia grafické karty

6

129

28.01.2013 22:15

Cobra99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Freemake Video Converter - chybová hláška

v Video programy

0

76

27.10.2016 6:10

Skuziv

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybova hlaska pri www odkazoch

v Sieťové a internetové programy

0

158

21.04.2010 12:22

Rabbit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

XP chybova hlaska pri hrach

v Operačné systémy Microsoft

12

617

07.04.2006 19:30

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybová hláška při spouštění her

v Operačné systémy Microsoft

1

208

09.09.2008 15:41

MarkoSVK



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF