Reproduktory k Logitech 2300Zdravím, Potreboval by som poradiť z reproduktormi. Vlastným tieto reproduktory Logitech z-2300 http://macbitz.files.wordpress.com/2009/06/logitech-z2300.jpg No a už mi pomalí odchádzajú satelity , a chcel by som ich nahradiť za nejaké iné a výkonnejšie. Neviete mi nejaké poradiť? také aby pasovali k subwooferu tie satelity. Cena tak okolo 60E. Diky moc Ja mam tie iste repro. Preboha a co ti na nich odchadza? Však satelity, už nehrajú ako normálne ale divne proste jak keby pre počúvané zla kvalita. Som ich asi odpálil, lebo som počúval furt na hlasitosti 70% a viac... Tak to chce nove, ale nvm nikde najsť Tiez mam tieto reproduktory, mam ich vyse 4 a pol roka a zatial nic, jedine ovladanie hlasitosti, je tam asi trochu zoxidovany potenciometer. Pokial ich mas v zaruke, tak ich normalne reklamuj, za 60€ moc toho nekupis asi... No v záruke už nie sú. Môže byť aj za viac ako 60€ tie satelity, len nech pasujú tie káble k subacu. Koncovky sú to najmenšie. Musíš zhnať satelity s identockou impedanciou (tuším 8ohm), najlepšie s rovnakým výkonom. ...
Reproduktory k Logitech 2300 |