reproduktory geniuszdravim mam reproduktory Genius SW-HF5.1 5050 zaujimalo by ma ci im nejak skodi ked su stale zapnute - vacsinou su mute a obcas ked potrbujemich zapinam. treba ich vypinat hlavnym vypinacom a zapinat ich len ked ich pouzivam alebo ako to vlastne je ? Ono je to u tohto produktu viacmenej jedno... tak či tak to raz z neznámych príčin prestane fungovať prestne tak kocur ja som mal subwoofer genisu 5000 daval som na to pozor strasne vypinal to a vsetko mozne a po 2mesiacoch sa mi nieco odpalilo To je jedno či vypinaš, alebo nie. Nič by sa tam nemalo odfajčiť. Takisto je pri tých slabších jedno, či vypne vypínačom, alebo vytiahneš zo zasuvky. Aj vypinač preruší obvod rovnako, ako keby si to vytiahol priamo z eľetriky. Jedine, kde to neni jedno, je pri takých lepších repračiskach, kde ti poevdzme pri zapnuti natoči volume potenciometer a pri vypnuti ho odtoči. Tam by mohol by problem, lebo keď vytiahneš z elektriky, tak ho nenatoči naspäť. Takisto ak niekde povedzme udrie blesk a vyletí prúd, tak to je to, ako keby si to vypol z elektriky. To proste neovplyvniš a výrobca s takými vecami musí rátať na tych geniusoch je to prestne tak ze po zapnuti sa potenciometer sam otaca do urcitej hlasitosti a ked vypnes tak sa vrati sam na nulovu hodnotu ...
reproduktory genius |