Repro a externa zvukova kartaDObry den .... Mam v plane si kupit tieto reproduktory http://www.alza.sk/logitech-z906-d226021.htm#popis .... alebo ak mi najdete nieake lepsie do tych 250 € tak porozmyslam aj o inych ... ae problem je v tom ze mam Notebook kde nie je 5.1 zvukovka Uvazoval so nad touto zvukovou kartou : http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 194709.htm .. takze hladam daku externu zvukovu kartu do tych 100 € ... nasiel by som si sam ale chalosi jedni do toho sa vobec nerozumiem ... takze PLS za linky na repro a externu zvukovu .... dikk Repraky chces len na hudbu alebo aj na filmy? Lebo ak ide hlavne o hudbu je hlupost kupovat 5.1. A film sa da v pohode pozriet aj na 2.0 resp 2.1. //inak tomu popisu reprakov moc never, 500W to urcite nema Tak repraky chcem prevazne na Hudbu ... ale dake naozaj kvalitne nech to hra tak ako ma a ktomu dopasovat daku externu zvukovu kartu lebo moj notas ma obycajnu zvukovu kartu ... Tak na hudbu je 5.1 a akékoľvek .1 zbytočnosť, na hudbu bude vždy ideálom 2.0. Popozeraj sa po nejakých aktívnych monitoroch, napríklad niektoré M-Audio BX5 a k nim nejakú zvukovku ideálne so symetrickým výstupom, postačiť by ale mala aj tá Creative (len budeš potrebovať špeci káble, ktoré budú mať na jednom konci Cinch a na druhom 6,3 mono jack) No teraz si treba vybrat. Pises, ze chces ozaj kvalitne. Co to znamena? Ide ti o to aby si v hudbe pocul detajlne vsetko co tam ma byt resp. aby bola kvalita reprodukcie co najlepsia alebo ti ide o to nech to hra poriadne nahlas a riadne to trieska? Ak o to druhe tak mozes s cistym svedomim kupit to co si si vybral. mirom//// No takze mne ide o to aby to dobre hralo takzvane trieskalo ... Tak diky oki takze v pohode si to mozem zaobstarat .. dik ... Hej, hej, mozes. Ludia co nikdy nepoculi hrat nic naozaj kvalitne alebo aspon cosi kvalitnejsie tak budu z takychto 5.1 setov uneseni ake su super takze asi budu vyhovovat aj tebe. Mirom /// ze pri velkych hlasitostiach mozu pesnicky mp3 formatu dudniet a nehrat cisto ... alebo nieco take ... neives aky format by som mal pouzit ked ich chcem naozaj vypeckovat a dosta z ncih vsetko ... ??? Lebo naozaj do audio som uplny zelenac ... vobec enviem co kde aku rolu hra ake cislo si mam vsimat rpi vyberani a tak ... mp3 nad 256kbit ti nemá čo dunieť a nehrať čisto, 320kbit je už kvalitou u väčšiny hudby na nerozoznanie od CD. Keď ale chceš bezstratový formát, ktorý bude znieť absolútne rovnako ako originál, tak používaj FLAC. ...
Repro a externa zvukova karta |