Reklamácia slúchadielZdravím, dnes ráno som si kúpil slúchadlá Sennheiser MX 470 a hneď pri prvom vyskúšaní ma čakalo nepríjemné prekvapenie. Pravé slúchadlo niekedy prestane hrať, a to predovšetkým vtedy, keď sa káblik v mieste kde prechádza do 3,5mm jacku dostane do určitého uhla zahnutia. Keď je kábel úplne vyrovnaný, všetko hrá ako by malo, ale akonáhle ten káblik trochu nahnem (nie veľmi samozrejme), tak vypadáva pravé slúchadlo. Nie vždy sa to stane, pretože ten rozsah zahnutia kedy prestane hrať pravé slúchadlo je veľmi malý, a keď ho nahnem ešte viac tak už to zase hrá. Možno si myslíte, že tu ide iba o akési puntičkárstvo z mojej strany, ale pri chôdzi, keď mám iPhone vo vačku sa to stáva dosť často. Myslíte, že mám nárok na reklamáciu ? Alebo je možné, že sa slúchadlá trošku zabehnú a prestane to blbnúť ? ďakujem Ja by som ich určite reklamoval, vysvetlil by som mu to v obchode a aj rovno ukázal. len dúfam, že sa to podarí, lebo niekedy sa chyba vôbec neprejavuje. Mozno mas zlomeny kablik a pri reklamaci ti povedia, ze si zle zaobchadzal so sluchadlami, ale ako napisal KingTommy choj do obchodu a ukaz im tu vadu . Mozno mas zlomeny kablik a pri reklamaci ti povedia, ze si zle zaobchadzal so sluchadlami Vtedy by som mierne zvýšil hlas, že slúchadlá nemám ani jeden deň a oni mi idú toto vravieť? MoscowBoy, trvaj na reklamácií, na nových slćuhadlách, nenechaj sa takto odbyť, zvýšenie hlasu len pomôže. Nakričíš na nich a už ti dajú nové len aby si bol ticho. Takto to praktizujem ja a zatiaľ mi stále vyhoveli. Samozrejme hádam sa len vtedy keď viem, že mám pravdu. Keď som fakt chybu spôsobil ja tak sa hrám len, že o ničom neviem a počúvam jeho argumenty a patrične regujem podľa situácie. Ale veľa ľudí sa bojí zvýšiť hlas a nechá sa obabrať, oni idú na to takou istou formou ako ty len opačnou, presvedčiť ťa o tom, že chybu si spôsobil ty, aby to oni nemuseli riešiť a ty aby si odišiel so sklopenými ušami. dnes sa mi tam už nechce ísť, zajtra tam skočím. A samozrejme, zvýšený hlas treba použiť (aj keď nie od začiatku) Potom napíšem ako som obstál vyzerá to na nalomený káblik a skôr než by sa to rozchodilo sa to bude zhoršovať, podľa mňa. RMA jednoznačne a čím skôr tým lepšie. určite čím skôr, neskôr to kľudne zvalia na teba, že si si mal tovar okamžite doma vyskúšať a že si to kľudne mohol urobiť aj sám Aspoň mne by teda bolo divné, keby prišiel dakto po polroku, že chce reklamovať od novoty nalomený kábel Pokiaľ je nalomený káblik, nemá zmysel predsa čakať kým to odíde úplne... Samo sa to rozhodne neopraví. reklamácia vybavená, doniesol som to tam radšej už dnes (mama ma zobrala auto, mala to po ceste). Povedal som, že mi nejde pravé sluchatko, chlapčisko si to tam iba poobzeral (ani to neskúšal zapojiť), napísal niečo na druhú stranu bločiku a išli sme ku pokladni. Potom pokladníčke povedal, že to bolo ešte dnes kúpené (asi to malo ...
Reklamácia slúchadiel |