[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa

Zdravim , potreboval by som pomoct z jednou applikaciou. Chcem tam spravit registraciu (jednoduchu len meno a heslo) a takties prihlasenie . Uz som si cital tento clanok http://www.flash.cz/portal/clanek.aspx?id=1442 myslel som ze by som to spravil podobne, akurad mam problem ze php moc neviem teda vobec... pri registracii treba overit ci nickname uz neexistuje a potom pri prihlasenie overit ci to sedi ...

Za kazdu pomoc budem vdacny


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.05.11
Prihlásený: 28.02.12
Príspevky: 8
Témy: 3 | 3

skus toto:

Kód:
<h1>prosim Vas, prihlaste sa ...</h1>
<form method="POST" action="">
meno: <input type='text' name='meno'> <br>
heslo: <input type='text' name='heslo'> <br>
<input type='submit' name='submit' value='Prihlasit'> <br>
</form>
<?php

session_start();
$meno=$_POST[meno];
$heslo=$_POST[heslo];

$f=fopen("data/users.php","r");
fgets($f); // PHP riadok

while (!feof($f)) // cykluje zoznam s meno|heslo od druheho riadku az dole ... mozes to dat kludne aj do *.txt alebo mysql
 {
  $riadok = trim(fgets($f));
  $zaznam=explode("|",$riadok);
  if ($riadok<>"")
      {
                  if ($meno==$zaznam[0] and $heslo==$zaznam[1] and $meno<>"")
                 {
                 $_SESSION[login]=$meno;
                 $_SESSION[sec]=md5("123%&&zxcsY$meno");
                 break;
                              }
     } 
 }
fclose($f);

$sec2=md5("123%&&zxcsY$_SESSION[login]");
if ($_SESSION[sec]==$sec2 ) header("location: index.php"); // prehodi ta na titulnu stranku
else echo "zmen meno alebo heslo ... ";
 
?>


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 21.05.2011 20:18 | registracia/prihlasenie php as3 database

nie :D bracho ty si to nepochopil :P to php ma iba sprostretkovat medzi AS3 a databazou ...


 [ Príspevkov: 3 ] 


registracia/prihlasenie php as3 database



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

database class, oop php

v PHP, ASP

10

497

16.02.2010 15:12

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql database php class

v PHP, ASP

25

1119

28.02.2008 13:04

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AS3 a Asp.net

v Technológia .NET

8

532

28.06.2011 16:17

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Flash AS3 - nastavenie velkosti plochy

v Ostatné

1

455

28.02.2011 12:15

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

joomla Database Error

v Redakčné systémy

4

787

09.01.2009 14:22

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Notebook OverClock Database

v Biosy a ladenie výkonu

0

78

03.03.2014 20:31

Kardynal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Could not connect to the database

v Databázy

0

609

28.10.2008 12:29

Diger

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

814

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

925

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP nevie precitat .PHP

v PHP, ASP

8

463

18.03.2011 19:21

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php ->mysql ->php Help.zoradit

v PHP, ASP

4

322

20.06.2009 12:44

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

1

2452

09.06.2005 22:39

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

2

137

08.04.2016 20:44

5had0w

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

18

938

01.01.2009 19:22

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

1

537

31.05.2007 16:24

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php - diakritika

v PHP, ASP

12

283

29.10.2015 10:31

chrono



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF