Citácia:
"Keby sa faraon v dnesnom svete nadychol, udusil by sa nasmrt"
tento vyrok ej trosku pritihnuty za usi, ved lev v cigaretovom dyme je tisickrat viac mogu a svinstva ako v tom najznecistenejsom vzduchu, a fajcenie tabaku ma v historii hlboke korene
Citácia:
Tommy tak to sa teda mylis, rusi odstavili ropovod druzba pretoze im Lukasenko udajne kradne ropu + som sa tam hasterili o nejake poplatky
ale co to ma spolocne s tym ze ropa udajne dochadza??
Citácia:
je to len otazka casu kedy to odstavia lebo si to budu chranit pre seba
nemyslim si ze neico take nastane, ropa nei je jediny zdroj energie, mame jadrovu energiu, zasoby orimulsionu ktore maju skoro identicke vlastnosti ako ropa a len na dne rieky orinoko lezia zasoby ktore zodpovedaju polovici svetovych zasob, slnecnu energiu a v konecnom dosledku vodik - najrozsirenejsi prvok vo vesmire
kedy na tieto alternativy prejdeme? - ked sa to oplati, cize ked cena ropy v dosledku znizenej ponuky stupne, co nasledne znizi dopyt po tejto surovine a zvysi dopyt po alternativnych zdrojoch ktorych cena v sodlesku masovej produkcie klesne
enviromentalist nas uz 40 rokov strasia ze zasoby ropu mame uz len na 40 rokov a pravdepodobne to budu robit dalsich 40 rokov, spravy o konci sveta su fascinujuce a zaujimave, ludia ich maju radi, pekne sa pocuvaju ale fakty idu bohuzial proti nim, a to ze to enviromentalisti hovoria neznamena ze sa tak naozaj stane
Citácia:
Ktej druhej veci ako chces popierat globlane oteploanie, alebo to co ho sposobuje ?
nechcem popierat ani jedno ani druhe, popiram akurat vaznost situacie ktora je ekoteroristami a roznymy vladnymi organizaciami nafukovana
Citácia:
Pozerma, ze zijes v Londyne asi si nezaregistroval spravu vlady Blaira co?
nazory politikov je ta posledna vec ktora ma zaujima, a okrem toho pokial viem tak blair vyhlasil ze eliminovavat glogalne oteplovanie limitovanim vzdusnej dopravy je neucinne