Dobrý deň chcem sa spýtať utiahol by môj zdroj (ktory je v popise) graficku kartu amd radeon r9 280x? popripade keby utiahol aky procesor od amd by bol adekvatny k tejto graf. karte, nakolko uz mam maticnu od amd nechcem ist do intelu lebo by to bol velky zasah do penazenky menit maticnu aj procesor zaroven popripade ci by aj ostatne komponenty boli adekvatne k tejto grafike?
Naposledy upravil Tomiq010 dňa 12.11.2013 15:21, celkovo upravené 1
FM 1/2 socket je pre tých čo nebudú používať diskrétnu grafiku a chcú aký taký výkon.Netuším kto ti skladal tú zostavu ale otras.Rozhodne to predaj a chod bud do AM3+ alebo intel.
xsi zase nezavádzaj,ta 650 Ti vôbec nie je brzdená.
Pred chvilkou som pisal v inej sekii a chcem sa spytat bolo mi poradene ze nmam nic vymienat jedine grafiku za r9 270x ze to bude akurat ked procesor trosku pretocim je to dobra volba a postaci mi pri takte gelid tranquillo rev 2? Pojdu mi fps hore napr. V hre cs:go?
Ja mam problem proste s tym ze niekedy na DM mam 80 fps a niekedy na lobby 100-150 kamarat ma ultimatnych 300 nedalo by sa ktomu priblizit vmenou grafiky alebo taktom?
Daj mi sem benchmark.V single výkone he prekoná ale nie zas o 50% a v multi to pentium vyklepe ako nič.Po pretaktovaní by to zvládlo možno aj GTX 660 ale max by som dal GTX 650 Ti.