[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PSpad

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 28.07.2007 15:57 | PSpad

Ako mam nastavit PSpad aby ked stralaci F10 (zobrazenie stranky v prehliadaci) sa mi prehnali php skripy cez server ???
Uz som nieco nastavoval v nastavenia Web Server a tam som nechal localhost a ako cestu som zadal misto kde mam nainstalovane Vertrigo.
Ale stale to nefacha .... tak mi pls napiste co presne tam treba nastavit ... diky ;)


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 28.07.2007 16:39 | PSpad

ako aby sa prehnali cez server?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PSpad

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 28.07.2007 16:58 | PSpad

asi ma vlastny localhost a server mu bezi...zrejma ked nieco nakodi thak ulozi do root adresara a chce aby po ulozeni stalcil F10 a otvorilo mu prehladac z ulr: localhost...zrejma


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PSpad

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 28.07.2007 17:18 | PSpad

hej mam vlastny server .... a nevim jak prehnat ty stanky cezneho aby bol vysledok :) ... som totalna lama z tohto :D to uz fakt bolo lahsie ked som robil s C++ jak stymto tu :D

Az to vscko zvladnem napisem o tom tutorial :D pre tych co s PHP nikdy nerobili


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
PSpad

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.07.2007 18:14 | PSpad

stlac F5 v browseri :)

ale nie...

Nastavenie->Nastavenie programu->Web server - tu si nastav potrebne veci k web serveru

Nastavenie->Nastavenie programu->Mapa klavesov - polozka HTML cast Nahlad HTML z web servera - nastavis si klavesu F10

tot vsio :) teraz som to skusal a funguje to...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PSpad

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 28.07.2007 19:34 | PSpad

No mam nastavene aj skratku aj server.
Server mam ako localhost a a korenovy priecinok som nastavil na tam kde mam nainstalovany vertrigo a podpeicinok WWW ktory je korenovy.
Ale aj tak ked dam F10 napise ze stranka nemoze byt najdena :(


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
PSpad

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.07.2007 19:41 | PSpad

pozri sa na adresu, ktora sa ti zobrazi v prehliadaci, podla vsetkeho bude v tom problem...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PSpad

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 28.07.2007 21:00 | PSpad

Adresu mi pise http://localhost/index.php ... to si myslim ze je poriadku tak nvm


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
 [ Príspevkov: 8 ] 


PSpad



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PSPad odsadzovanie

v Ostatné

4

262

07.09.2011 19:23

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pspad a python

v Perl, Python, Ruby, CGI

2

320

19.11.2012 12:47

zeto750

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kodovanie v PSPad

v Ostatné

8

488

15.05.2011 14:07

Forty-

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pspad - trapny problem

v Ostatné programy

2

392

01.05.2008 11:01

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PSpad a dokoncovanie tagov

v Ostatné programy

3

459

13.07.2008 16:58

Svolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nieco ako PSPAD na ubuntu

v Operačné systémy Unix a Linux

8

1565

27.10.2007 23:25

dodo_mt



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF