PSDS s.r.o. - Tvorba webstránok a online marketingPozdravujem, vyvinuli sme novy web, http://www.psds.sk, akekolvek napady a postrehy k jeho vzhladu ci funkcnosti radi privitame. Podľa mňa je to cele blbosť... mne sa to paci. novy, moderny dizajn, neviem, co tomu vytknut. avsak profesionalne sa tvorbe www stranok nevenujem, tak nech este okomentuje niekto iny to naozaj pätkový font na webe? hmmm... iop - prečo by nemohol byť patkový font na webe? Vždy záleží od konkrétneho návrhu. Samozrejme, tu je použitý nevhodný font a celkovo sa to nehodí, ale aj tak to nie je chyba. Milujem stránky (a ich tvorcov), ktorý kvôli hype menom html5 urobia z miniatúrneho webu prerasteného molocha. Doťahovať samostatný javascript pre staršie prehliadače len preto, aby som nahradil pár div-ov sectionmi a inými podobnými tagmi? OK, pochopil by som to, keby ten kód bol celý sémanticky správny a nepredivovaný (prázdne odkazy, zbytočne veľa div-ov atď.). Toľko jquery pluginov na jednej stránke? Zaujímavé. A keď už, tak prečo nepoužívaš najnovšiu verziu jquery, ale starú (1.3.2)? Hlavička zle navrhnutá, vidím vedľa obrázku (vpravo aj vľavo) modré pásy. Tá známka nad kontaktným formulárom - prečo je vložená cez tag img? Akú informáciu nesie? A prečo má alternatívny text znamka (bez diakritiky)? To mi skutočne moc nepomôže. tak ako v pohodke môže byť pätkový font ale nejaký pekný by som vybral keď už by som ho tak veľmi chcel... nie times new roman Modely ludi na hl. stranke su odveci. Inac celkom pekne. Odhliadnuc od toho, ze cela prezentacia je uplne mimo ligu a celkovo zamerana na nespravnu cielovku ma napadlo len jedno. Preboha kto vam k tomu pisal tie texty ? Pokial to myslite vazne a chcete skutocne niekoho solovit dajte si to napisat niekom, kto aspon vie o com hvori. Stranka je pekna interaktivna a urcite zaujme ... ale pokial chcete seriozne ponukat svoje sluzby zvolil by som radsej nieco jednoduchsie elegantnejsie. Na stranke nemate skoro ziadne informacie a kebyze som potencioanlny zakaznik tak z tych par riadkov textu sa nedozviem absolutne nic. Vela ludi sa do tejto oblasti nevyzna a preto by ste mali mat na stranke omho viacej textu aby ste potencionalneho zakaznika oboznamili s procesom tvorby, zaujali, vzbudili v nom pocit ze ste profesionali a popripade uviest aj nejake ceny (pretoze to je dost podstatna informacia) ... co sa tyka kodu a podobne, myslim ze shaggy povedal vsetko ...
PSDS s.r.o. - Tvorba webstránok a online marketing |