takze neviem ci to mam napisat sem alebo do nejakej inej temy ale ked mam problem s PC a ani neviem aky lebo inu temu do ktorej by som to dal tu ani nevidim (co kecam tema na toto ani neni vytvorena)...
takze vcera okolo obeda som si robil poriadky v pocitaci...vsetko bolo fajn...vymazal som vacsinu hier, filmov, hudby, suborov, nepotrebnych programov, registrov a veobecne dalsie nepotrebne veci ktore som tam mal...uvolnil som asi priblizne 250GB miesta, pustil som defragmentaciu a po defragmentacii mi to zacalo neskutocne blbnut...
facebook a ine internetove stranky mi nacitava 5-10 sekund, k obrazkom na nom sa cez ten delay ani nedostanem lebo by som sa nacakal a youtube mi seka uz pri pozerani videa na 240p
hry, ktore mi predtym bezali na 60-100 fps teraz tahaju ledva 5-10 a asi po minute hrania fps padne este na nizsie, hra sa sekne, naskoci cierna obrazovka, hra sa vypne, reloadne alebo napise ze program prestal pracovat
skusal som uz vsetko mozne ale fakt nic ma nenapada co by s tym mohlo byt ved tym ze som ho ,,cistil,, som ho prakticky nemal ako pokazit ked som daval prec iba veci o ktorych som si bol isty ze ich poznam a nepatria ziadnemu programu ktory pc na svoj bezny chod potrebuje...
a este aby som nezabudol stahoval som si aj nove drivery aj win aktualizacie aj antivirus som pustal...nic nepomohlo
|