Problem zo zapojenim PC (nejde monitr + vetrak na grafe)Bry den ... tak dnes som zapojil pc ... nerobim to 1x ... (vsetky komponenty boli cisto nove) Po zapojeny a pusteny nereaguje proste nic ... nesvieti mys ani klavesnica ... monitor len blika ... Neviete co stym moze byt ? -.- Doska 970A-UD3 CPU : Phenom 4x 965BE RAMKY : corsyir 2x4GB 1600MHZ zdroj: bequiet 530W grafika gigabyte 6850OC ... tiez som tam skusal davat aj staru 9600GT ... ale aj tak nic :-/ Mioze byt nieco vadne ci ? Nemas moznost vyskusat iny zdroj ? Nemas moznost vyskusat iny zdroj ? teraz som tam dal stary forton 500W ... a robi to to iste ... grafik(ventilatory) sa netocia ... a obrazovka len blika ... Urcite vsetko dobre zapajas ? snad hej ... co by tam uz mohlo byt zle zapojene ? -.- odfotim to a poslem // pridané po 12 minútach od posledného príspevkuhttp://imageshack.us/f/266/dddddaz.jpg/ tu je obrazok ... fakt neviem v com je chyba ... vsetko je zapojene tak ako ma // pridané po 6 minútach od posledného príspevkuproblem vyrieseny Mal som zle zasunuty jeden CPU konektor (nedostatocne) vdaka za rady // pridané po 39 minútach od posledného príspevkuTiez by ma zaujimalo ako pripojit na tejto doske DVd-romku Ked tam neni na doske ... proste nemam kam strcit ten data kabel XD Kupis si predsa SATA mechaniku a tu IDEckovu niekomu posunies. Inac na fotke nieje napajanie procesora. Iba ten kablik k CPU fanu. Co je to za doska? Foto je rozmazane a identifikator je cenzurovany. Hej a preco mas CPU fan dole? Je lepsie nasavat rozpaleny vzduch z GPU? nemal zapojené napájanie CPU a hanbil sa priznať, to sa stáva. ten chladič nejde na AMD doskách otočíť tak jak myslíš. Nooooo ten fan ide otocit uz len hore ... a je tam cca 2 mm daleko od zdroja Tak neviem ako ho inak dat ... iny by sa mi do dosky nezmestil Uz to inak vsetko ide ako ma... jo zabudol som pripojit tie kabliky ... ked som menil zdroje predtym som tam mal asi len 1 bo neviem Co je najlepsie kde sa pozeraju teploty CPU + gpu ... atd ? No tak to je fakt blbe, ze to nejde otocit dopredu. Na jednom kompe som mal tiez tak 2mm medzi zdrojom a to som tam musel este narvat ten napajaci kabel. Takmer lizal pasiv. Teplomer je najlepsi na sledovanie teploty Inak Aida64 predsa. Nj skusal som ake budem mat teploty CPU a mam tam 54-55C ked som hral 3 hod BF3 na hight 2048x1152 cize to su neni moc velke teploty ci ? ...
Problem zo zapojenim PC (nejde monitr + vetrak na grafe) |