[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem zo zapisovanim do databaze

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 20.06.2007 16:12 | problem zo zapisovanim do databaze

Mam mensi problem: spojazdnil som si web server podla navodu na http://radekhulan.cz/item/instalace-apa ... na-windows vsetko ide ok ale nejak my nechce zapisovat do databaze zo scriptu
Kód:
//odoslanie do databazy
if(mysql_query("INSERT INTO `news` (`nazov`, `obsah`, `datum`, `vlozil`, `kategoria_id`) VALUES ('".$nazov."', '".$text."', '".$datum."', '".$vlozil."', '1')")){
$_SESSION['odoslalo']=1;
//*******kontrola vyplnenia*******//
$h2="Oznam";
$str.='<h4 class="t-center">Vaša novinka bola úspešne pridaná</h4>';
}else {
$h2="CHYBA";
$str.='<h4 class="t-center">Vyskitla sa chyba</h4>';
}

vypisuje tu chybnu cast a na wampe to v pohode slape

PS// pre tych co radi odporucaju nieco ako zapni safe_mod, open_short_tags,magic_quotes_gpc alebo vipni register globals bo vsetko mam aj sommal na wampe


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 20.06.2007 16:17 | problem zo zapisovanim do databaze

no ale ako vyzerá cela databáza?? nie chyba tam? aká je chyba? čo ti to píše??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 20.06.2007 16:18 | problem zo zapisovanim do databaze

a inak máš vôbec prekopírované do WINDOWS knižnicu Mysql?? používaš PHPMYADMIN?? rozpíš sa kus


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem zo zapisovanim do databaze

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
Napísal autor témyOffline : 20.06.2007 16:29 | problem zo zapisovanim do databaze

mam to vsetko spravene neboj...ale myslim ze chyba bolo v mojom pisani codu....pouzil som or
Kód:
die('Queryb failed: ' . mysql_error())
a zistil som ze ked zadefinujem id ako '' thak to nevie spracovat thak som tam nedal nic a to uz vie samo priradit....v kratkosti uz som to viriesil chyba bola v mojom code

ale zaujimalo by ma co treba nastavit v php.ini alebo my.cnf alebo httpd.conf aby to slo ako na wampe


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem zo zapisovanim do databaze

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 20.06.2007 19:43 | problem zo zapisovanim do databaze

Citácia:
mysql_query("INSERT INTO `news` (`nazov`, `obsah`, `datum`, `vlozil`, `kategoria_id`) VALUES ('".$nazov."', '".$text."', '".$datum."', '".$vlozil."', '1')")
neviem ci to je alebo nieje chyba, ale to co som oznacil cervenym nedavam do uvodzoviek


Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem zo zapisovanim do databaze

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 20.06.2007 20:55 | problem zo zapisovanim do databaze

Nápodobne, ale ja som v db nováčik a už som sa raz sekol :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem zo zapisovanim do databaze

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
Napísal autor témyOffline : 20.06.2007 23:16 | problem zo zapisovanim do databaze

suchy píše:
Citácia:
mysql_query("INSERT INTO `news` (`nazov`, `obsah`, `datum`, `vlozil`, `kategoria_id`) VALUES ('".$nazov."', '".$text."', '".$datum."', '".$vlozil."', '1')")
neviem ci to je alebo nieje chyba, ale to co som oznacil cervenym nedavam do uvodzoviek

mozes ale aj nemusis


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 7 ] 


problem zo zapisovanim do databaze



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri tahani dat z databaze

v Databázy

2

817

28.01.2007 20:24

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Databáze OC

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 5, 6, 7 ]

v Biosy a ladenie výkonu

187

24849

27.11.2014 5:30

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Coppermine - prenos databaze

v Redakčné systémy

2

358

08.09.2007 17:57

SonnY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhladavanie v databaze

v Databázy

4

354

10.06.2011 10:31

general667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kategorie v databaze

v PHP, ASP

8

331

13.03.2008 20:53

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hladanie v databaze

v PHP, ASP

2

522

12.03.2010 14:05

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Databáze OC GK ATi

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v ATI/AMD grafické karty

145

21862

30.11.2017 21:47

dixi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Digitaly sign databaze access ???

v Ostatné programy

0

363

02.02.2007 10:17

chenile

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sifrovanie dat v databaze

v PHP, ASP

4

182

25.10.2014 19:53

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prpiojenie k mysql databaze

v PHP, ASP

10

338

01.02.2009 17:51

mybirthday1403

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Websupport - pripojenie k databaze

v Webhosting a servery

4

1047

30.03.2011 12:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena údajov v databáze

v Technológia .NET

2

1244

03.10.2009 15:56

danciwo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spočítanie hodnôt v databáze

v Databázy

15

1355

25.08.2009 14:40

bmatias

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyhladavanie v databaze - excel

v Databázy

2

588

25.01.2008 14:30

asken

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymena zaznamov v databaze

v PHP, ASP

6

361

05.11.2009 23:02

danielop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overovanie napr. mena v databáze

v Redakčné systémy

1

533

18.10.2008 21:12

mokus



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF