[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 13.03.2014 14:15 | problem z registráciou

Ahoj :)
Pri registrácii na stránku ked kliknem viac krát zaregistruje užívateľ viac krát .. Môžte mi poradiť ako to ošetriť? ... Vďaka :rolleyes:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
problem z registráciou

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 13.03.2014 14:26 | problem z registráciou

Neklikaj viac krát :lol: ale nie, normálne sa to robí presmerovaním na nejakú stránku mimo formulára, aby sa pri obnove stránky formulár neodoslal znova. Druhá vec je ošetrenie na duplicity na strane servera.


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.03.2014 14:32 | problem z registráciou

ja to nechápem :D môže to robiť aj tak ked mám cez podmienky spravené že vytiahne z db najprv zistí či je užívatel zaregistrovaný a potom cez if mám že ak je tak vypíše len že už je :D ... ak som to napísal nepochopitelne môžem ešte raz ;)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
problem z registráciou

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 13.03.2014 14:40 | problem z registráciou

Skús sem tú podmienku napísať


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.03.2014 14:58 | problem z registráciou

Kód:
require_once('12h8dsfdgsdg.php');
$result = mysql_query("SELECT * FROM login") or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_array( $result );
if($row['nick']==$_POST['nick'])
{
echo"Tento nick už niekto používa!";
$uz=1;
}
else
{
$body='0';
mysql_query("SET NAMES 'utf8'") or die(mysql_error());
mysql_query("INSERT INTO login (nick, name, last, typ, mail, pass, body) VALUES('".$_POST['nick']."','". $_POST['name']."','". $_POST['last']."','". $_POST['typ']."','". $_POST['mail']."','".md5($_POST['pass']) ."',$body ) ") or die(mysql_error()); 
echo "Úspešne ste sa registrovali!";
$uz=0;
}


Offline

Správca fóra
Správca fóra
problem z registráciou

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 13.03.2014 15:22 | problem z registráciou

Uprav si select, aby vyberal len riadok, v ktorom sa $_POST nick nachádza (nemáš to ošetrené, fuj). Zbytočne vyberáš všetky záznamy. Ak vyberieš len duplicitný záznam, stačí mysl_num_rows a potom podmienka. [c]$row['nick'][/c] obsahuje čo konkrétne?


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.03.2014 15:42 | problem z registráciou

$row['nick'] je prihlasovacie meno ako si to mam upraviť? ...moc to neviem :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
problem z registráciou

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 13.03.2014 16:31 | problem z registráciou

Schválne si daj $row['nick'] niekam vypísať, možno budeš prekvapkaný. ;)


_________________
always is always wrong
Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem z registráciou

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 13.03.2014 16:44 | problem z registráciou

Mas to derave ako prasa, pozri si nieco o sql injection a nauc sa pracovat s PDO namiesto mysql_.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 14.03.2014 16:42 | problem z registráciou

killer píše:
Schválne si daj $row['nick'] niekam vypísať, možno budeš prekvapkaný. ;)

vypísalo mi to tak jak malo ?? :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 14.03.2014 16:43 | problem z registráciou

Ďuri píše:
Mas to derave ako prasa, pozri si nieco o sql injection a nauc sa pracovat s PDO namiesto mysql_.

ano ďakujem pozrem :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 15.03.2014 17:16 | problem z registráciou

máte nejaké skúsenosti s funkciou strip_tags() myslíte že by som to mohol požiť ako ošetrenie POST ??


Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem z registráciou

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.03.2014 20:36 | problem z registráciou

Áno, máme skúsenosti. Slúži na úplne niečo iné.
Skús si niečo preštudovať: http://phpfashion.com/escapovani-definitivni-prirucka


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 16.03.2014 11:20 | problem z registráciou

ďakujem :)


 [ Príspevkov: 14 ] 


problem z registráciou



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s registraciou v php

v PHP, ASP

0

88

27.02.2014 22:12

DeadOne

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s registraciou na webe.

v PHP, ASP

13

441

27.09.2009 18:16

Tomik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

171

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

760

23.03.2009 10:41

FERDA23

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

369

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2213

26.04.2012 11:14

netpeter77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

968

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

314

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém?

v Pamäte

17

958

05.01.2009 20:21

KingTommy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Antivíry a antispywary

4

509

31.07.2008 19:10

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem !

v Operačné systémy Microsoft

1

426

07.08.2008 14:49

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem?

v Ostatné

2

415

26.03.2009 19:27

Ominous

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Problem

v Operačné systémy Microsoft

11

1771

17.11.2008 8:20

driver144

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Počítačové hry

9

533

12.09.2009 9:28

Dicktafon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém

v Intel čipové sady

5

802

23.07.2007 20:23

Gigabyte-M

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem???

v Intel - Integrated Electronics

4

434

12.12.2008 14:27

Atrix24



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF