problem so zvukoukou pri vymene grafickej kartyzdravim, potrebujem radu lebo som uz zufali. kupil som novu graficku kartu asus HD5750, 512mb ked som ju zalozil a vymenil za moju povodnu x1950pro , 256mb mi nejde zvuk. SAkusal som to uz 3 x ked zalozim staru kartu zvuk ide ako nahle tam pichnem novu uz nejde.vobec neviem cim to moze byt moja zodtava: intel core 2 duo, doska: intel DQ965GF-zvukova je integrovana , zdroj 400 W fortron mozno to je zdrojom ale tu mi k takejto zostave poradili tuto graficku kartu. poradte prosim vdaka Pozri si nastavenie zvuku, ci sa nahodou neprepne default zvukovka na HDMI zvukovku na grafike. Pravym klikni na ikonu zvuku v systray a vyber prehravacie zariadenia a pozri ktora je so zelenou sipkou. http://img710.imageshack.us/img710/9020/capture09092010140211.th.jpg P.S.: Ak mas zapojeny HDMI kabel, tak to moze automaticky prepinat na tu zvukovku, tak ho skus vytiahnut. presne na toto som prisiel po X hodinach ze nejake HDMI mi tam robi problem....nikdy by ma nenapadlo ze grafika moze mat nieco so zvukom a uz vobec ze nejake audio drivre v grafickej instalacii dik za radu no HDMI je rozhranie pouzivane najcastejsie v HC technike kde je potrebne minimalizovat pocet kablov veducich signal medzi zariadeniami takze hdmi prenasa okrem HD obrazu aj zvuk ...
problem so zvukoukou pri vymene grafickej karty
|