Problém so zvukom v sluchatkochčaute... prosím pomôžte mi mám problém so zvukom v sluchatkách.Keď ich mám zapojené do konektora celkom a keď si pustím nejakú pesničku tak niekedy počujem iba hudbu a hlas nie, niekedy je to striedavé. Ale keď ich zapojím do konektora na polovicu tak idú ale nie celkom normálne, keď hrám hru Counter-Strike a keď počujem protihráča alebo spoluhráča prichádzať s nejakej strany tak ho počujem prichádzať z každej strany... Ovládač som si pre inštaloval a zistil že či je správny. Ovládač mám správny... Ovládač: Realtek ALC655. Aké sluchatka používaš ? CANYON CNR-HS10N.. to by som videl na poskodeny kabel alebo jack Keď zapojím reproduktory všetko v poriadku a skúšal som aj iné sluchátka, ani jedne nejdu.Skúšal som zapojiť moje sluchatka na pc do mobilu tiež musím ich na polovicu zapojiť ... Ale zase od mobilu keď zapojím do mobilu celkom tak idú tak ako majú... Skúšal som tie od mobilu sluchatka zapojiť do konektora v pc, musím ich zapojiť na polovicu ako tie druhé sluchatka... Daj si tam íný ovládač alebo skús najnovší ,ak ho nemáš teraz.Doska a OS je ...?Teraz je tam ovládač k doske zo stránky výrobcu dosky? OS: XP ProfessionalDoska: foxconn nf3250k8aaNevyznám sa až tak v tom... Stiahni si ovládač a skús . http://www.foxconnchannel.com/ProductDe ... -us0000052 Stiahol som a nainštaloval ale stále nejde ten zvuk jak má Nie nie, toto je HW problém, niekde tam máš zlý kontakt so zemou. Myslíš že pc sa niekde nedotýka so zemou? Nie PC ale konektor na doske alebo konektor v slúchadlach.Ale keď si skúsil aj iné ,tak zrejme na doske. Aha... tak ja otvorím počítač a sa pozriem nato. Keď to bude ten problém tak čo mam spraviť? Ja by som skúsil aj iný ovládač.Ale možno je naozaj zlý konektor.Skús si v nastaveniach zvukovky zmeniť,ak sa dá aby výstup zvuku bol z iného konektora - modrého . Dobre skúsim... A keď to bude ta doska? Tak čo mám spraviť? Dalo by sa to opraviť aj ručne? Nejde to dať na modré... Skús si nainštalovať tento program ,daj sken či nenájde iný novší ovládač na zvukovku.http://www.drivereasy.com Nenašlo iný.... Našlo iba ten čo mám teraz Nemôže to byť ten čo máš teraz pretože by to program neponúkol.Skús to stiahnúť a nainštalovať.Klikni v tom okne kde ponúka ovládač na názov ovládača a vyskočí okno kde je stará verzia ovládača a nová aj s dátumom a verziou ovládača. Nejde stále... teraz už keď fuknem do mikrofónu tak to počujem v sluchatkoch Keď zapojím reproduktory všetko v poriadku - a na ŽIADNYCH slúchadlách nie...Hoši to je na 99% nastavený nejaký efekt v ovládacom softíku pre zvuk! (potlačenie vokálu-hlasu - napríklad KARAOKE-ZRUŠENIE HLASU...)Pretože ak repráky hrajú normálne - nemá zlý kontakt ani kostru...pri povytiahnutí slúchadiel sa vlastne spoja ľavý a pravý kanál v sérii - eliminuje to ten nastavený efekt a hraje to(Niektoré zvukovky majú možnosť aktivácie viac prúdov zvuku alebo podobne blbo nazvané - znamené to, že do predných zdierok kompu ide ovládať zvuk zvlášť - v zadných zvlášť.) Keby bol ten nastavený efekt ...
Problém so zvukom v sluchatkoch
|