[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.08
Prihlásený: 16.02.13
Príspevky: 40
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zlaté Morav...
NapísalOffline : 24.08.2011 0:09 | Problem so session

Zdravim mam takyto problem s ktorym si neviem rady: Mam vytvoreny prihlasovaci system ktory mi po prihlaseni aktualizuje niektore info ako napr ip prehliadac status (online offline) a cas prihlasenia. Tieto informacie sa spravne zapisu do db ale problem vznika pri ich vypise: pre vypis pouzivam subor spracovanie (kde sa odohrava aj prihlasovanie atď. a informacie potom posielam cez session do suboru profil kde sa mi zobrazuju resp. uzivatelovi ktory je prihlaseni sa zobrazia jeho informacie.
Môj problém je v tom že aj status aj čas sa mi zobrazujú ako keby pozadu a jedno prihlásenie. Príklad: Prihlásim sa v 22:22:00 tento cas mi zapise aj do db ale pri vypise mi zorazi posledny cas mojho predosle prihlasenia teda napr. 21:30:00 a to iste aj s statusmi: online je v db ale v "profile" uzivatela sa zobrazi este stale offline.
Moze to by casovanim session sposobene ma niekdo skusenosti s tymto javom??? Dakujem. Ak bude potreba dohodim zdoj.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem so session

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 24.08.2011 7:23 | Problem so session

Myslím, že toto so session nemá nič spoločné....
Bude to v tom aké dáta vyberáš z DB. Možno sú v tom momente tie nové ani neni v DB, lebo si ich tam ešte nezapísal...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.08
Prihlásený: 16.02.13
Príspevky: 40
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zlaté Morav...
Napísal autor témyOffline : 24.08.2011 9:44 | Problem so session

V mojom príspevku som napísal že údaje sú v Databáze aktualizované pritom mi vypíše starý údaj ktorý sa v tabulku uz vobec nenachádza. Takze tým to nebude že by neboli údaje v tabulke aktualizované


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem so session

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 24.08.2011 10:03 | Problem so session

Hned po prihlaseni a aktualizovani databazy sprav refresh, napriklad cez header('location: www.web.sk/script.php');

Neviem co za session pouzivas a akym sposobom vytahujes data z db, takze toto bude asi najjednoduchsie riesenie.


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.08
Prihlásený: 16.02.13
Príspevky: 40
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zlaté Morav...
Napísal autor témyOffline : 24.08.2011 10:17 | Problem so session

Tento "refresh" teda
Kód:
header ('Location: http://');
tam mam na zaklade neho po prihlaseni presmerujem na "profil.php" takze ani to nepomaha

Toto je samostatne aktulizovanie tabulky:
Kód:
 $this->query("UPDATE ".DBTBLE." SET last_loggedin = '".date ("d.m.y G:i:s")."', stav_uziv = 'online', ip = '$ip', prehliadac = '$prehliadac' WHERE username = '$username'"); 


Na vyber pouzivam toto:
Kód:
$query = $this->query("SELECT * FROM ".DBTBLE." WHERE username='$username' AND password='$password'");
a potom spustim session a vykonam nasledujucu akciu prekazdu polozku z db:
Kód:
$_SESSION['last_loggedin']  =$query['result']['last_loggedin'];
 $_SESSION['stav_uziv']     = $query['result']['stav_uziv'];
$_SESSION['prehliadac']      = $query['result']['prehliadac'];
                        $_SESSION['ip']  =$query['result']['ip'];


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem so session

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 24.08.2011 10:51 | Problem so session

pozeram, ze na komunikaciu s DB vyuzivas nejaku triedu. nemas tam zapnute cachovanie udajov?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.08
Prihlásený: 16.02.13
Príspevky: 40
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zlaté Morav...
Napísal autor témyOffline : 24.08.2011 12:39 | Problem so session

je to sice z triedy ale je to v jednom subore


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.08
Prihlásený: 16.02.13
Príspevky: 40
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zlaté Morav...
Napísal autor témyOffline : 26.08.2011 11:49 | Problem so session

Zdrawim vas mozte zamknut je to vyriesene. Pri Update slo o cache ale nebola zadana hodnota preto ta davalo niake defaultne hodnoty tak
Kód:
query som nastavil aby sa rovnala hned $aktulizacia
(teda nazov update :) dakujem za rady


 [ Príspevkov: 8 ] 


Problem so session



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session -- problem :(

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

32

1207

14.06.2009 18:23

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

v PHP, ASP

16

818

02.06.2008 14:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém so session

v PHP, ASP

26

696

29.01.2010 19:34

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so session

v PHP, ASP

14

1096

21.11.2007 15:07

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so session

v PHP, ASP

0

193

20.03.2010 18:21

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so session

v PHP, ASP

10

213

01.12.2011 12:34

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem zo session

v PHP, ASP

3

255

08.12.2009 21:32

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so session

v PHP, ASP

2

273

10.01.2009 13:02

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém so Session

v PHP, ASP

10

323

20.10.2010 10:07

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so Session

v PHP, ASP

17

534

18.02.2008 15:38

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ďalší problém so session

v PHP, ASP

9

326

14.10.2008 20:17

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so session start

v PHP, ASP

11

822

27.03.2008 10:39

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problém so session

v PHP, ASP

2

264

30.03.2009 19:02

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so session na CD

v Audio programy

5

524

15.03.2008 23:28

uniqat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so session v Chrome

v PHP, ASP

4

96

14.11.2017 19:40

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so session v XP

v Operačné systémy Microsoft

1

191

07.07.2007 18:57

br4n0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF