Problém s vymazaním lokálneho konta WindowsDobrý deň dnes sa mi z ničoho nič po zapnutí NB vytvorilo lokálne konto s názvom Martin ako užívateľské.Prihlásil som sa následne svojim kontom administrátora a v položke kontá - rodina a ostatný používatelia a konto som odstránil včetne nastavení.Konto zmizlo, ale následne sa po pár minútach , alebo reštarte objaví znovu? Situácia sa opakuje.Viete niekto poradiť ako sa toho zbaviť? ďakujem za všetky rady. Konta sa same od seba nevytvaraju. Co sa dialo predtym ako to zacalo? Instalacia volacoho, pustil si dakoho k pc, atd?Odporucam preskenovat na viry a spyware. No je divne, ze by nejaky vir/spyware vytvoril konto s normalnym menom. Pripadne to konto nechaj, ale ho zablokuj cez group policy (musis mat win10 pro) a sleduj ho. Nikto pri PC nikdy nebol za 2 mesiace ako ho mám.Dnes po zapnutí sa to stalo a zrazu dve kontá.Eset nenašiel nič, AdwCleaner od Malwarebites tiez nič, Log z FRST čistý.Nič som neinštaloval niekoľko týžnov.Nejaké iné tipy? Odstránenie konta nefunguje, prebehne korektne, konto zmizne, ale následne sa objaví. Nemas lokalne konto a neprihlasil si sa do nejakej MS aplikacie aj MS kontom?Skus pozriet aj E-mail a konta a Pristup k pracovisku alebo skole.. Nič veru,všetko čisté.Nemám ani nič cracknuté v mašine , všetky pracovné softy si platím, ci uz office alebo Creative suite od Adobe, Eset Internet Security detto.// Spojený príspevok Uto 05.01.21 18:10Takže problém vyriešený jedná sa o fantómový účet Este Anti-Theft. Je to v poriadku tu je link: https://servis.eset.cz/Knowledgebase/Article/View/275/31/v-pocitaci-mam-neznamy-uzivatelsky-ucet-a-nemohu-jej-odstranit#.X_SazthKjic ...
Problém s vymazaním lokálneho konta Windows |