Áno, zase ja
Mám tento vysávač už pekných pár rokov, takže baterka odišla. V poslednej dobe už povysával dom aj na 3-4 nabitia a potom zrazu začal ostávať vypnutý po dome, proste asi nárazové vybitie. A tak som objednal novú baterku, dokonca s udávanou vyššou kapacitou ako pôvodná. A nová baterka dokáže na jeden krát povysávať asi 97% plochy domu k poklesu na 30% lenže potom sa rovnako ako tá predtým na tých 30% vybije resp. vysávač sa vypne a nevráti sa do stanice.
Vyzerá to tak ako keby ostal niekde v tej pamäti vysávača nejaký log, že baterka je slabá a má sa vypnúť, lebo nová vydrží výrazne viac (povysáva naraz viac ako čistých 100 m2 plochy a vypne sa rovnako na tých cca 30%. Tak som resetoval wi-fi a potom som resetoval do výrobných nastavení cez reset tlačítko aj vysávač. Nepomohlo.
Keby viem, tak to spravím jednoducho tak, že v apke nastavím nech ide do docku na 35% a neriešim. Lenže tam je defaultne tuším 20% a v appke sa nič také nastaviť nedá.
Nevie niekto poradiť čo s tým, prípadne inú lepšiu appku na ten vysávač ? Som s ním spokojný, s baterkou som vymenil aj všetky možné kefy, filter, vyčistil ho, takže beriem že je ako nový
Našiel som na nete, že ľudia používajú nejakú appku Valetudo, ale to sa pre mňa relatívne zložito rieši cez flash firmware a moc sa mi do toho púšťať nechce. A hlavne neviem, či to pomôže alebo či viem v tej appke Valetudo prestaviť % batérie kedy má ísť do stanice.
Díkes.