[ Príspevkov: 20 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 04.05.2008 17:29 | Problem s registracnym formularom

Nazdarek. Mam vytvoreny skript pre registraciu. Po jeho vyplneni a odoslani mi to vsak volajako blbne. Totiz, registraciu vykona aj mi udaje zapise do tabulky, ale automaticky mi to doplni udaje do prihlasovacie okna, ktore mam v lavej casti, a hned mi vypise aj chybove hlasenie, ze uzivatelske meno a alebo heslo nesuhlasia. prosim vas, mohol by mi niekto poradit, kde mam asi chybu?? Jednoducho neviem prist na to, preco mi to automaticky doplni udaje do tabulky prihlasenia..
Tu su skripty:

login.php

Kód:
<?
require "./func.php";

?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <title>
      Pokusna stranka
    </title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
    <style type="text/css" title="text/css"> 
    </style>
  </head>
  <BODY text=#000000 bgColor=#cec3af>
  <div align="center">
    <table width="760" cellpadding="0" cellspacing="0" border="1">
      <tr>
        <td width="760" height="120" colspan="2" align="center" bgcolor="#cec3af"><img src="hlavicka.jpg" width="530" height="95"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="160" valign="top"><?require "./prihlasenie.php"?></td>
        <td width="600" valign="top"><?ukazclanek()?></td>
      </tr>
    </table>
  </div>
  </body>
</html>


Prihlasenie.php:

Kód:
<?
session_start();

// tělo skriptu - nejprve si vytvoříme odkaz na databázi
$link=mysql_connect("xxxxx", "xxxxx", "xxxx");
    mysql_select_db("xxxxxx");
  $id = iduzivatele($_POST["meno"], $_POST["heslo"], $link);
  if ($id<>0) $_SESSION["id"]=$id;

$BudemeZobrazovat=true;
  if (!empty($_POST))
  {
    if (!isset($_SESSION["id"])) echo "Uživatelské meno alebo heslo nesuhlasí";
    else
    {
      $BudemeZobrazovat=false;
      Header("Location: index.php");
    } 
  }

if ($BudemeZobrazovat):?>
  <form method="post" action="login.php">
  <table>
    <tr>
      <td>Meno:</td>
      <td><input name="meno" value="<?echo $_POST["meno"]?>"></td>
    </tr>
      <td>Heslo:</td>
      <td><input name="heslo" type = "password" value="<?echo $_POST["heslo"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="Submit" name="odesli" value="Prihlásiť"></td>
    </tr>
  </table>
  </form>
<?endif;?>

<?
echo "<p><a href=\"login.php?clanek=registrace\">Registrovať</a></p>";
?>


Registrace.php:
Kód:
<?
  function JeEmail ($cislo)
  {
    return ereg("^.+@.+\..+$",$cislo);
  }

  function emailvdb ($email, $link)
  {
    $vysledek=mysql_query("select * from xxxx where email='".$email."'", $link);
    return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
  } 

  function menovdb ($meno, $link)
  {
    $vysledek=mysql_query("select * from xxxx where meno='".$meno."'", $link);
    return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
  } 

   function heslovdb ($heslo, $link)
  {
    $vysledek=mysql_query("select * from xxxxx where heslo='".$heslo."'", $link);
    return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
  }   
$link=mysql_connect("xxxxx", "xxxxx", "xxxx");
    mysql_select_db("xxxxxx");
 
  $BudemeZobrazovat=true;
   if (!empty($_POST))
  {
    if (menovdb ($_POST["meno"], $link)) echo "Uvedený nick je už registrovaný!";
    elseif ((strlen ($_POST["meno"])>50) | strlen ($_POST["meno"])<5)echo "Nick musí mať minimálne 5 znakov!";
    elseif (heslovdb ($_POST["heslo"], $link)) echo "Uvedené heslo je už registrované!";
    elseif ((strlen ($_POST["heslo"])>50) | strlen ($_POST["heslo"])<7) echo "Heslo musí mať minimálne 7 znakov!";
    elseif (!JeEmail($_POST["email"])) echo "Nie je zadaný platný e-mail!";
    elseif (emailvdb($_POST["email"], $link)) echo "Uvedený e-mail je už registrovaný!";
    else
    {
      $BudemeZobrazovat=false;
      echo "Ďakujeme za registraciu. Na vašu adresu ".$_POST["email"]." boli zaslane informacie pre jej dokončenie.";
 
      mysql_query ("insert into xxxx (meno, heslo, email) values ('".$_POST["meno"]."', '".$_POST["heslo"]."', '".$_POST["email"]."', $link);
      $lastid=mysql_insert_id();
      //tu je email na dokoncenie registracie....
           ..............................
    }
  }
if ($BudemeZobrazovat):?>
<form method="post" action="login.php?clanek=registrace">
  <table>
    <tr>
      <td>Nick:</td>
      <td><input name="meno" value="<?echo $_POST["meno"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Heslo:</td>
      <td><input name="heslo" type = "password" value="<?echo $_POST["heslo"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail:</td>
      <td><input name="email" value="<?echo $_POST["email"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
     
      <td colspan="2"><input type="Submit" name="odesli" value="Zaregistrovať"></td>
    </tr>
                             
</table>

  </form>
<?endif;?>


func.php:

Kód:
<?
function ukazclanek ()
{
  if ((string)$_REQUEST["clanek"]<>'') $mujclanek=$_REQUEST["clanek"]; else $mujclanek="stred";
    if (is_file("./".$mujclanek.".htm")):
      $nazevclanku=$mujclanek.".htm";
      require $nazevclanku;
    elseif (is_file("./".$mujclanek.".php")):
      $nazevclanku=$mujclanek.".php";
      require $nazevclanku;
    else:
      $nazevclanku=$mujclanek.".htm";
      require "notfound.php";
  endif;
}


function iduzivatele ($meno, $heslo, $link)
{
  $vysledek=mysql_query("select id from xxxx where regdok=1 and meno='".$meno."' and heslo='".$heslo."'", $link);
  if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
    return false;
  else {
    $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
    return $radek["id"];
  }


?>


Please..helfnite mi, lebo som uz z toho fakt zufaly.. :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.05.2008 17:39 | Problem s registracnym formularom

písal si ty?
lebo sa mi zdá že je tam veľmi veľa hlúpostí ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 04.05.2008 17:43 | Problem s registracnym formularom

No je to trocha poskracovane tie skritpty, lebo som sa snazil s nich povyhadzovat nejake veci aby to tu nebolo rozpisane toho moc..Inac skripty mam z linuxsoft.cz. ja som v podstate len pomenil zakladne udaje...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 04.05.2008 17:44 | Problem s registracnym formularom

V com by teda tak mohol byt problem??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.05.2008 17:47 | Problem s registracnym formularom

no a sme pri tom ... teda z regisrácie posielaš meno a heslo a potom to ošetruješ

$id = iduzivatele($_POST["meno"], $_POST["heslo"], $link);
if ($id<>0) $_SESSION["id"]=$id;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 04.05.2008 17:51 | Problem s registracnym formularom

OKi.. ale co s tym?? Tiez ma napadlo, ze toto je problem, lenze ked som to vyhodil zo skriptu prihlasenie, tak mi zasa blblo samotne prihlasenie...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.05.2008 14:34 | Problem s registracnym formularom

v prihlasovaní by som inak pomenoval polôžky (iné name ...)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 05.05.2008 16:57 | Problem s registracnym formularom

No tak som skusil premenovat polozky (name).. ale nepomohlo to..Sice mi uz nedoplna udaje do tabulky pre prihlasenie, ale stale mi vypisuje chybove hlasenie.. :-/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 05.05.2008 17:43 | Problem s registracnym formularom

no a co takto sem dat tie hlasenia ktore ti pise???asi nik nema doma vestecku gulu..aspon ja osobne nie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 05.05.2008 18:11 | Problem s registracnym formularom

No vypise to chybove hlasenie resp. hlasku : "Uživatelské meno alebo heslo nesuhlasí."
Totiz, ako spominal Tominator, zrejme ta cast :
$id = iduzivatele($_POST["meno"], $_POST["heslo"], $link);
if ($id<>0) $_SESSION["id"]=$id;

robi problemy.. len neviem ako to opravit.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 06.05.2008 8:12 | Problem s registracnym formularom

lostwarrior píše:
login.php

Kód:
<?
require "./func.php";

?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <title>
      Pokusna stranka
    </title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
    <style type="text/css" title="text/css"> 
    </style>
  </head>
  <BODY text=#000000 bgColor=#cec3af>
  <div align="center">
    <table width="760" cellpadding="0" cellspacing="0" border="1">
      <tr>
        <td width="760" height="120" colspan="2" align="center" bgcolor="#cec3af"><img src="hlavicka.jpg" width="530" height="95"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="160" valign="top"><?require "./prihlasenie.php"?></td>
        <td width="600" valign="top"><?ukazclanek()?></td>
      </tr>
    </table>
  </div>
  </body>
</html>


Prihlasenie.php:

Kód:
<?
session_start();

// tělo skriptu - nejprve si vytvoříme odkaz na databázi
$link=mysql_connect("xxxxx", "xxxxx", "xxxx");
    mysql_select_db("xxxxxx");
  $id = iduzivatele($_POST["nick"], $_POST["pass"], $link);
  if ($id<>0) $_SESSION["id"]=$id;

$BudemeZobrazovat=true;
  if (!empty($_POST))
  {
    if (!isset($_SESSION["id"])) echo "Uživatelské meno alebo heslo nesuhlasí";
    else
    {
      $BudemeZobrazovat=false;
      Header("Location: index.php");
    } 
  }

if ($BudemeZobrazovat):?>
  <form method="post" action="login.php">
  <table>
    <tr>
      <td>Meno:</td>
      <td><input name="meno" value="<?echo $_POST["nick"]?>"></td>
    </tr>
      <td>Heslo:</td>
      <td><input name="heslo" type = "password" value="<?echo $_POST["pass"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="Submit" name="odesli" value="Prihlásiť"></td>
    </tr>
  </table>
  </form>
<?endif;?>

<?
echo "<p><a href="login.php?clanek=registrace">Registrovať</a></p>";
?>


Registrace.php:
Kód:
<?
  function JeEmail ($cislo)
  {
    return ereg("^.+@.+\..+$",$cislo);
  }

  function emailvdb ($email, $link)
  {
    $vysledek=mysql_query("select * from xxxx where email='".$email."'", $link);
    return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
  } 

  function menovdb ($meno, $link)
  {
    $vysledek=mysql_query("select * from xxxx where meno='".$meno."'", $link);
    return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
  } 

   function heslovdb ($heslo, $link)
  {
    $vysledek=mysql_query("select * from xxxxx where heslo='".$heslo."'", $link);
    return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
  }   
$link=mysql_connect("xxxxx", "xxxxx", "xxxx");
    mysql_select_db("xxxxxx");
 
  $BudemeZobrazovat=true;
   if (!empty($_POST))
  {
    if (menovdb ($_POST["meno"], $link)) echo "Uvedený nick je už registrovaný!";
    elseif ((strlen ($_POST["meno"])>50) | strlen ($_POST["meno"])<5)echo "Nick musí mať minimálne 5 znakov!";
    elseif (heslovdb ($_POST["heslo"], $link)) echo "Uvedené heslo je už registrované!";
    elseif ((strlen ($_POST["heslo"])>50) | strlen ($_POST["heslo"])<7) echo "Heslo musí mať minimálne 7 znakov!";
    elseif (!JeEmail($_POST["email"])) echo "Nie je zadaný platný e-mail!";
    elseif (emailvdb($_POST["email"], $link)) echo "Uvedený e-mail je už registrovaný!";
    else
    {
      $BudemeZobrazovat=false;
      echo "Ďakujeme za registraciu. Na vašu adresu ".$_POST["email"]." boli zaslane informacie pre jej dokončenie.";
 
      mysql_query ("insert into xxxx (meno, heslo, email) values ('".$_POST["meno"]."', '".$_POST["heslo"]."', '".$_POST["email"]."', $link);
      $lastid=mysql_insert_id();
      //tu je email na dokoncenie registracie....
           ..............................
    }
  }
if ($BudemeZobrazovat):?>
<form method="post" action="login.php?clanek=registrace">
  <table>
    <tr>
      <td>Nick:</td>
      <td><input name="meno" value="<?echo $_POST["meno"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Heslo:</td>
      <td><input name="heslo" type = "password" value="<?echo $_POST["heslo"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail:</td>
      <td><input name="email" value="<?echo $_POST["email"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
     
      <td colspan="2"><input type="Submit" name="odesli" value="Zaregistrovať"></td>
    </tr>
                             
</table>

  </form>
<?endif;?>


func.php:

Kód:
<?
function ukazclanek ()
{
  if ((string)$_REQUEST["clanek"]<>'') $mujclanek=$_REQUEST["clanek"]; else $mujclanek="stred";
    if (is_file("./".$mujclanek.".htm")):
      $nazevclanku=$mujclanek.".htm";
      require $nazevclanku;
    elseif (is_file("./".$mujclanek.".php")):
      $nazevclanku=$mujclanek.".php";
      require $nazevclanku;
    else:
      $nazevclanku=$mujclanek.".htm";
      require "notfound.php";
  endif;
}


function iduzivatele ($meno, $heslo, $link)
{
  $vysledek=mysql_query("select id from xxxx where regdok=1 and meno='".$meno."' and heslo='".$heslo."'", $link);
  if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
    return false;
  else {
    $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
    return $radek["id"];
  }


?>


skús to takto ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 06.05.2008 17:21 | Problem s registracnym formularom

Tomi, skusil som to podla toho co si napisal.. A nefunguje to.. Registraciu mi urobi, ale znova mi vypise v prihlasovacom okne ze "Uzivatelske meno, alebo heslo nesuhlasi!".. A navyse ma ani neprihlasi... :-//


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 06.05.2008 19:18 | Problem s registracnym formularom

prihlasenie.php
Kód:
<?
session_start();

// tělo skriptu - nejprve si vytvoříme odkaz na databázi
$link=mysql_connect("xxxxx", "xxxxx", "xxxx");
    mysql_select_db("xxxxxx");
  $id = iduzivatele($_POST["nick"], $_POST["pass"], $link);
  if ($id<>0) $_SESSION["id"]=$id;

$BudemeZobrazovat=true;
  if (!empty($_POST["nick"]))
  {
    if (!isset($_SESSION["id"])) echo "Uživatelské meno alebo heslo nesuhlasí";
    else
    {
      $BudemeZobrazovat=false;
      Header("Location: index.php");
    } 
  }

if ($BudemeZobrazovat):?>
  <form method="post" action="login.php">
  <table>
    <tr>
      <td>Meno:</td>
      <td><input name="nick" value="<?echo $_POST["nick"]?>"></td>
    </tr>
      <td>Heslo:</td>
      <td><input name="pass" type = "password" value="<?echo $_POST["pass"]?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="Submit" name="odesli" value="Prihlásiť"></td>
    </tr>
  </table>
  </form>
<?endif;?>

<?
echo "<p><a href=\"login.php?clanek=registrace\">Registrovať</a></p>";
?>

skús toto ... lebo som si našiel nejaké chyby ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 07.05.2008 9:54 | Problem s registracnym formularom

No teraz to uz funguje :D Vdaka.. Ale chcem sa ta opytat este na jednu vec. Prechadzal som si tie skripty riadok po riadku aby som ich pochopil (kedze sa to este len ucim) a nie je mi celkom jasny tento riadok v skripte prihlasenie.php :
$id = iduzivatele($_POST["nick"], $_POST["pass"], $link);
Totiz, myslel som si, ze to berie ako funkciu iduzivatele zo func.php no ked si tam doplnil nick a pass, tak ma to troska "zaskocilo" :shock: . Nemohol by si mi trocha ten riadok ozrejmit/ vysvetlit???


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problem s registracnym formularom

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 07.05.2008 10:45 | Problem s registracnym formularom

lostwarrior píše:
No teraz to uz funguje :D Vdaka.. Ale chcem sa ta opytat este na jednu vec. Prechadzal som si tie skripty riadok po riadku aby som ich pochopil (kedze sa to este len ucim) a nie je mi celkom jasny tento riadok v skripte prihlasenie.php :
$id = iduzivatele($_POST["nick"], $_POST["pass"], $link);
Totiz, myslel som si, ze to berie ako funkciu iduzivatele zo func.php no ked si tam doplnil nick a pass, tak ma to troska "zaskocilo" :shock: . Nemohol by si mi trocha ten riadok ozrejmit/ vysvetlit???

$_POST['nick'], $_POST['pass'] a $link su v tomto pripade vstupne premenne funkcie iduzivatele


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s registracnym formularom

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.05.2008 14:56 | Problem s registracnym formularom

a ta funkcia podla toho, ci ti toho uzivatela najde alebo nenajde v databazi, ti vrati false, alebo id uzivatela..
takze s tym mozes dalej pracovat...

ja skor nechapem, preco toto:
Kód:
where regdok=1 and meno='".$meno."' and heslo='".$heslo."'

nieje takto:
Kód:
where regdok=1 and meno='$meno' and heslo='$heslo'

mne to tak funguje.. ja to tak pouzivam...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.08
Prihlásený: 31.08.08
Príspevky: 37
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 07.05.2008 16:21 | Problem s registracnym formularom

Dik za odpovede.. Ale este aby som to mal celkom jasno..Teda ta funkcia " iduzivatele" si tym padom nebere "hodnoty" zo skriptu func.php, ale vlastne si ju na novo vytvaram v skripte prihlasenie.php resp. nadefinujem jej parametre predane priamo z formulara? Ak ano, tak vlastne konkretne tato funkcia nepotrebuje skript func.php pre urcenie "iduzivatele"??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.05.2008 16:53 | Problem s registracnym formularom

takto:
BS #> 1, ozvi sa na Skype 2, je to jedno aký použiješ zápis, fungujú oba
lostwarrior #>funkcie sa "skladajú" z dvoch častí:
1, časť samotná výkonná časť funkcie, ktorá sa v tvojom prípade nachádza v func.php
Je tam abstrakne zadefinovaný postup, ktorý sa konkretizuje v 2. časti
2, časť vlastne konkretizuje, abstrankný postup, teda pošlu sa nejaké konkrétne parametre, ktoré sa vo funkicií podľa abstrakného postupu spracujú a ty dostaneš konkrétky výsledok; v tvojom prípade tam posielaš meno a heslo, a podľa absstrakného spôsobu (keďže vopred nevieš o koho ide) sa spracujú a získavaš výsledok; ten následne spracuvávaš tak, ako ti BS napísal teda ak uživateľ existuje vracia jeho ID do SESSION, pokiaľ nie vráti false -> tedá zápornú odpoveď ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s registracnym formularom

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.05.2008 17:07 | Problem s registracnym formularom

Tominator píše:
takto:
BS #> 1, ozvi sa na Skype

u mna si skoncil chlape... napisat mi: Sprav mi toto, sprav mi toto.... takto veci nefunguju.. aspon prosim tam dat alebo aspon neco.... a nie napisat: Caw,sprav mi grafiku...

(sorry za ot)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.05.2008 17:18 | Problem s registracnym formularom

Blackshadow píše:
u mna si skoncil chlape... napisat mi: Sprav mi toto, sprav mi toto.... takto veci nefunguju.. aspon prosim tam dat alebo aspon neco.... a nie napisat: Caw,sprav mi grafiku...

(sorry za ot)
dik za uprimnosť ...


 [ Príspevkov: 20 ] 


Problem s registracnym formularom



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problem z email formularom

v PHP, ASP

5

304

09.04.2009 16:33

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s formulárom

v Obchody, reklamácie a právo

10

1924

18.10.2014 15:29

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s formularom

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

349

08.01.2012 21:22

t-pack25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s formularom

v PHP, ASP

13

455

25.12.2008 15:15

Ancuricka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s prihlasovacim formularom

v PHP, ASP

5

410

17.04.2008 11:28

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

help lame s formularom :-)

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

663

05.06.2008 22:55

maros.b001

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

173

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

762

23.03.2009 10:41

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2217

26.04.2012 11:14

netpeter77

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

371

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

970

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

316

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Správy pre vedenie fóra

7

1408

07.08.2011 11:28

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Operačné systémy Microsoft

2

311

21.12.2008 17:11

patqo_he

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Ostatné

9

545

14.09.2009 23:07

achmed17

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Operačné systémy Microsoft

10

551

14.12.2008 23:55

pietko11



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF