[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 26.09.2009 15:55 | Problem s registraciou na webe.

Ahoj.
Včera som presúval web na nový hosting,ked som ho presunul tak na novom webe mi nejde registrácia,neviem prečo,na tejto stránke mi registrácia ide:
http://www.cucajrap.info/registrace.php (tento web je na ic.cz starý)

a na novom hostingu mi to nejde tu:
http://www.cucaj.eu/registrace.php
(vobec nič to nerobý,script nereaguje,po vyplnení údajov mi nenapíše úspešnu registráciu a do db nezapisuje registrovaných uživate.)

neviete čim to može byt?
Dakujem vopred. :)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem s registraciou na webe.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 26.09.2009 16:42 | Problem s registraciou na webe.

Zmenil si udaje pre prihlasenie do DB?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 26.09.2009 16:49 | Problem s registraciou na webe.

jj zmenil som údaje na nové....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 26.09.2009 18:08 | Problem s registraciou na webe.

hmm rozmýšlal som nadtým že či nieje problém vtom že som teraz na linux hostingu? netreba v scripte niečo prepísať?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem s registraciou na webe.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 26.09.2009 18:22 | Problem s registraciou na webe.

Ako to mame vediet? Ziaden kod si nam nedal. Ale pokial viem, na ic.cz su tiez Linux servery.
Zapni vypisovanie vsetkych chyb
Kód:
error_reporting(E_ALL);
a osetri si akekolvek zlyhania mysql_* funkcii, daj si vypisovat mysql_error(). Potom povedz, co to robi.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 26.09.2009 18:30 | Problem s registraciou na webe.

fuh nerozumiem čo mam spraviť? kde zadať ten príkaz


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 26.09.2009 19:27 | Problem s registraciou na webe.

den prikaz co pisal duri daj najpriklad nakoniec (vsak ?).

a to mysql_error() daj vsade kde nieco odosielas na server:
napriklad:
Kód:
$odoslat = mysql_query( $nieco ) or
     die( mysql_error() );


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 27.09.2009 17:08 | Problem s registraciou na webe.

No takže tu mate ten script čo používam,,,, nejde mi ...
test na tejto adrese:
Kód:
http://cucaj.eu/regg/index.php


script:
sqol prikaz:
Kód:
CREATE TABLE registrace(
id int( 11 ) NOT NULL auto_increment,
jmeno varchar( 30 ) NOT NULL default '',
adresa varchar( 150 ) NOT NULL default '',
nick varchar( 20 ) NOT NULL default '',
heslo varchar( 25 ) NOT NULL default '',
mail varchar( 35 ) NOT NULL default '',
mobil varchar( 13 ) NOT NULL default '',
kod varchar( 100 ) NOT NULL default '',
ip varchar( 20 ) NOT NULL default '',
posledni_akce bigint( 20 ) NOT NULL default '0',
UNIQUE KEY id( id, adresa )
);


config.php
Kód:
<?
$MySQL_server="localhost";
$MySQL_user="nieco";
$MySQL_user_password="nieco";
$MySQL_db="nieco";
$MySQL_tabulka="registrace";
?>



index.php
Kód:
<?
include("config.php");
$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password);
$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$prihlasen="";
if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");
$code="";
$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znova přihlásit<br><br>";
}
if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);

if(($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$kod=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Přihlášení se nepodařilo. Špatné uživatelské jméno, nebo heslo.<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];
if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";
if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}
?>
<!-- zacatek - nejaka stranka -->
<HTML>
<HEAD>
<META name="resource-type" content="document">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache">
<TITLE>Moje stranka</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<table>
<tr><TD width="150">
<!-- konec - nejaka stranka -->

<!-- zacatek - prihlasovaci okno/okno pro registrovane -->
<TABLE><tr><td align="center">
<?if($prihlasen==""){?>
<TABLE  width="165"><tr><td align="center">
<TABLE  width="100%"><tr><TD align="center" width="100%"><b>Login</b></table>
<table><FORM method="post" action="index.php">
<tr><td valign="top">&nbsp;<td valign="top">&nbsp;
<tr><td valign="top">Nick:<td valign="top"><INPUT type="text" name="nick" size="10">
<tr><TD valign="top">Heslo:<td valign="top" ><INPUT type="password" name="heslo" size="10">
<tr><th colspan="2"><INPUT type="submit" value="LOGIN">
<tr><th colspan="2"><a href="registrace.php"><FONT size="2">REGISTRACE</FONT></a>
</FORM>
</table></table>
<?}else{
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$prihlasen';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$kredit=$aa[kredit];
echo'<TABLE width="165"><tr><td align="center">';
echo'<TABLE width="100%"><tr><TD align="center" width="100%"><b>Uživatel</b></table>';
echo "<table><tr><TD align=\"right\"><b>Přihlášen:</b><td>$aa[jmeno]</table>";
echo "<A href=\"index.php?$url\">Hlavní strana</A><br>";
echo "<A href=\"neco.php?$url\">Něco pro registrované</A><br>";
echo "<A href=\"index.php?co=logout&$url\">ODHLÁSIT</A>";
echo'</table>';

}
?>
</table>
<!-- konec - prihlasovaci okno/okno pro registrovane -->

<!-- zacatek - nejaka stranka -->
<TD width="*">
<?
// vypis chyb pri logoani do nejake stranky
echo $error;
?>

</body>
</html>
<!-- konec - nejaka stranka -->
<?MySQL_close();?>



registrace.php
Kód:
<HTML>
<HEAD>
<META name="resource-type" content="document">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache">
<TITLE>Moje stranka - registrace</TITLE>
</HEAD>
<BODY>

<div align="center">
<FONT size="8">REGISTRACE</FONT>
<br><br><FONT color="RED" size="-2"><b>Povinné údaje jsou tučně červené</b></font>
</div>

<br>
<TABLE border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" width="75%" align="center"><tr><TD align="center">
<?
include("config.php");
$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password);
$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$zob="ne";
if($odeslano=="ano"){

// test vyplnenych udaju
if($jmeno==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color=\"FUCHSIA\"><b>Chyba: </b>Nebylo vyplňeno jméno</FONT><br>";
}

if($nick==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color=\"FUCHSIA\"><b>Chyba: </b>Nebyl zvolen nick</FONT><br>";
}

if($heslo1==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color=\"FUCHSIA\"><b>Chyba: </b>Zvol si heslo</FONT><br>";
}

if($heslo1!=$heslo2){
$zob="ano";
echo "<FONT color=\"FUCHSIA\"><b>Chyba: </b>Hesla nejsou stejná</FONT><br>";
}

if($mail=="" or $mail=="@"){
$zob="ano";
echo "<FONT color=\"FUCHSIA\"><b>Chyba: </b>Nebyl vyplněn e-mail</FONT><br>";
}

@$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM". $MySQL_tabulka . "WHERE nick='$nick';");
@$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
if($aa[id]!=""){
$zob="ano";
echo "<FONT color=\"FUCHSIA\"><b>Chyba: </b>Požadovaný nick již někdo používá. Zvolte si prosím jiný nick.</FONT><br>";
}

}else $zob="ano";


if($zob=="ano"){

?>
<br>
<TABLE align="center">
<tr>
<FORM method="post">
<?echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="RED"><b>Jméno a Přijmení:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="jmeno" value="'.$jmeno.'" maxlength="30">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT>Adresa:</font><TD nowrap><INPUT type="text" name="adresa" value="'.$adresa.'" maxlength="150">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="RED"><b>Nick:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="nick" value="'.$nick.'" maxlength="20">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="RED"><b>Heslo:</b></font><TD nowrap><INPUT type="password" name="heslo1" maxlength="25">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="RED"><b>Opakuj heslo:</b></font><TD nowrap><INPUT type="password" name="heslo2" maxlength="25">';
echo'<tr>';
if($mail=="") $mail="@";
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="RED"><b>E-Mail:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="mail" value="'.$mail.'" maxlength="35">';
echo'<tr>';
if($mobil1=="") $mobil1="+420";
echo'<TD nowrap align="right"><FONT>Mobil:</font><TD nowrap><INPUT type="text" name="mobil1" value="'.$mobil1.'" size="4" maxlength="4"><INPUT type="text" name="mobil2" value="'.$mobil2.'" size="3" maxlength="3"><INPUT type="text" name="mobil3" size="6" maxlength="6" value="'.$mobil3.'">';
?>
<tr>
<th colspan="2">&nbsp;
<tr>
<th colspan="2"><INPUT type="submit" value=" R e g i s t r u j ">
<INPUT type="hidden" name="odeslano" value="ano">
</FORM>
</table><?}else{

MySQL_Query("INSERT INTO $MySQL_tabulka VALUES('','$jmeno','$adresa','$nick','$heslo1','$mail','$mobil1$mobil2$mobil3','','','0')");
echo MySQL_error();
echo"<FONT color=\"darkred\" size=\"+1\">Registrace dokončena</FONT>";
echo"<br><br>Poznamenejte si prosím Vámi zvolené uživatelské jméno a heslo na bezpečné místo(nejlépe zapamatovat). Pokud tyto 2 údaje zapomenete, nebudete moci se ke svému účtu přihlásit.";
echo"<br><br><br>Nyní se stačí v menu na <A href=\"index.php\">hlavní straně</A> přihlásit.";
}?></table>

</body>
</html>
<?MySQL_close();?>


:)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem s registraciou na webe.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 27.09.2009 17:27 | Problem s registraciou na webe.

Ja neviem, ci tebe ma vobec zmysel radit. Pisal som, aby si si zvysil error_reporting, vykaslal si sa na to. Mal si si ten mysql_error vypisovat vsade, aj na to si sa zvysoka. Zacni nas najprv pocuvat.
Problem je ten, ze sa spoliehas na zapnute register_globals, co je prezitok a navyse bezpecnostne riziko. Davno by si to zistil, keby si spravil, co sme ti kazali. Pre udaje z formularu pouzivaj $_POST['name'] miesto $name, pre udaje z query stringu pouzivaj $_GET.
Ten kod je uplne otrasny. Cely ho zmaz, kup si nejaku knihu o PHP 5 a uz sa z nej.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 27.09.2009 17:36 | Problem s registraciou na webe.

dobre to povec tym na jaknaweb.com ze nakodili na kkt script,lebo ty si odbornik no ,,,, ,,Mal si si ten mysql_error vypisovat vsade,,
hej dobre ale neviem očo ide chapeš,,,,ale neva maj sa


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem s registraciou na webe.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 27.09.2009 17:44 | Problem s registraciou na webe.

Pozri sa, ja beriem, ze sa do toho moc nerozumies, ale jediny, komu zalezi, aby ten skript fungoval, si ty, takze podla toho by si mal aj pracovat. Pokial nezacnes robit veci tak, ako ti hovoria ostatni, nikam sa s tym skriptom nepohnes.
A tym, ze budes cudzie skripty kopirovat, si tiez nepomozes. Pises, ze nevies o co ide, tak sa skus PHP ucit od zakladov.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 27.09.2009 18:04 | Problem s registraciou na webe.

,,,,pre jeden script sa budem učit cele php,Ďakujem ale nie.
ja som chcel len opravu scriptu možno malu pomoc,beriem ano pomohol si ale sposobom takým že by si pomohol tomu kto php ovláda viac ako ja.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem s registraciou na webe.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 27.09.2009 18:11 | Problem s registraciou na webe.

Ako pozeram na cucaj.eu/registrace.php, vypisuje ti to nejake hlasky. Mas zle nastavene prihlasovacie udaje k DB.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.02.07
Prihlásený: 07.10.09
Príspevky: 40
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
Napísal autor témyOffline : 27.09.2009 18:16 | Problem s registraciou na webe.

jj to viem,to su moje maaaaaaaaaarne pokusi o opravu scriptu,,,,


 [ Príspevkov: 14 ] 


Problem s registraciou na webe.



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem z registráciou

v PHP, ASP

13

175

16.03.2014 11:20

DessertBA

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s registraciou v php

v PHP, ASP

0

88

27.02.2014 22:12

DeadOne

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

subory na webe

v HTML, XHTML, XML, CSS

26

664

24.03.2008 20:02

Nand

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Video na webe

v Ostatné

17

879

22.12.2008 18:00

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia na webe

v PHP, ASP

8

779

09.07.2007 19:46

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reklama na webe

v Ostatné

5

549

29.08.2009 16:36

Echo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyby na webe

v HTML, XHTML, XML, CSS

28

904

22.07.2008 19:39

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

RSS na webe

v PHP, ASP

2

251

27.01.2010 18:26

DARSON

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registracia na webe

v PHP, ASP

11

228

10.02.2014 20:05

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba na webe

v HTML, XHTML, XML, CSS

15

572

20.11.2009 20:20

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pozadie na webe

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

189

02.09.2012 12:47

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

reklamy na webe

v Služby a webstránky

4

186

30.08.2014 19:55

Marcoso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

font na webe

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

594

16.08.2008 0:10

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

office na webe

v Ostatné

2

280

09.01.2010 15:18

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

OBRÁZKY NA WEBE

v Webdesign

6

494

06.11.2007 14:23

Dzin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mail na webe

v PHP, ASP

10

479

30.09.2007 10:51

Ded'leg



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF