Problém s pripojením WiFi v notebookuAhojte.Kúpil som nový notebook Lenovo Gaming L340-17IRH( WiFi 802.11ac,WiFi5)teraz asi po tyzdni zacalo blbnut pripojenie k WiFi.(Mam ADSL od slovanetu TP link router.)vsetky ostatne zariadenia sa pripajaju bez problémov aj druhy notebook.Niekedy počas toho ako je zapnutý vypadne pripojenie a uz sa nevie spatne pripojit.Alebo aj ked ho zapnem tak sa nepripoji.Siet najde ale vypiše že k tejto sieti sa neda pripojit,.Ak pripojim cez kabel tak ide o.k.Ak som manualne siel cez nastavenia a dal vypnut sietove zariadenie a znova zapnut tak sa to rozbehlo.Aj ked neviem ci to bolo tým.Neviem teraz či je chyba v notebooku alebo v mojej WiFi. Ten TP-Link je ? TP-Link TL-WR841N Ako máš nastavené zabezpečenie a režim wifi v tom TP-Linku? WPA2-PSK ale ten režim netušim,mam teraz otvorenu stranku TPlink len neviem co pozriet// Spojený príspevok Str 06.01.21 18:39Mas na mysli Channel Width?tam mam auto,a Channel mam 11 Wireless Settings-Mode.Čo máš za verziu TP-Link ? Klikni si na Status a tam máš verziu firmware a hardware. Mode-11bgn mixedFirmware Version: 3.14.4 Build 131129 Rel.39318nHardware Version: WR841N v9 00000000 Mohol by si na začiatok aktualizovať firmware, či sa niečo zmení. Teraz ma to opat vyhodilo pocas prace.A nic ine nepomoze len vypnut sietove zariadenie a znova zapnut,.No skusim tu aktualizaciu.Aktualizovat ovladace v Pc asi nema zmyselci?ked je novy Ja používam DriverEasy na sken.Môžeš skúsiť , či ponúkne ovládač https://www.drivereasy.com/download-free-version/.Pri funkčnom pripojení si spusť CMD a zadaj príkaz ipconfig/all , Enter a daj sem screen.Pri aktualizácií firmware na TP-Linku sa pripoj káblom. o.k. firmware je aktualizovany,.WiFi zatial beží.sice mi pri pripájaní vypisal ze siet pouziva zastarane zabespecenie ale pripojil sa.tak uvidim ci to zabralo.Máš ešte potom nejake ine riešenia?Co by som mohol skontrolovat? Napísal si, že máš WPA2-PSK , ohľadom tej hlášky.Encryption máš nastavené na AES alebo Auto?Môžeš skúsiť sken , či program nájde novší ovládač.Môžeš pozrieť , akú máš verziu teraz, či náhodou si OS nestiahol nejaký ovládač sám.Ak áno ,nainštalovať ovládač zo stránky NTB, či bude zmena.Môžeš nastaviť IP adresu na pevno, preto screen z CMD.Kúpiť nový router,ak sa problém nevyrieši.Alebo používať kábel. Auto.nastavoval som to podla manualu a tam to tak bolo Tak si to daj iba na AES.A ešte som zabudol , môžeš ak bude problém ,skúsiť zadať do TP-Linku DNS Slovanetu.Primárny DNS server 195.28.64.99Sekundárny DNS server 195.80.171.4 Ok dal som AES.a uvidim.zatial dakujem pekne za čas a pomoc. Akú máš teraz ,presnú zostavu OS ? čo maš na mysli? Klik na klávesu win a píš winver a Enter a tam verzia , zostava ... Verzia 2004(zostava op.sys. 19041.685 Dobre.Ak bude problém, tak napíš.A môžeš aj aktualizovať OS na vyššiu verziu Win10 20H2.Ale to má čas, možno to zariadi OS sám a ponúkne aktualizáciu. Dobre Dakujem. ...
Problém s pripojením WiFi v notebooku |