Problem s notebookomZdravím, mám problém s ntb, normálne fungoval až kým som ho nereštartoval potom sa zrazu zmenil obraz. Malé ikonky aj celé užívateľské rozhranie a je to ovela svetlejšie nevie niekto čo s tým? Nastavenia. Nájdeš, naučíš sa. Nastavenia som prešiel celé. Všetky velkosti rozhrania sú na 100% tak ako aj boli. Na jase obrazovky sa nič nezmenilo. Všetky nastavenia sú pôvodné, takisto som ich niekoľkokrát skúšal obnoviť. Takže nie tak sprostý aby som sa ani nepozrel do nastavení naozaj niesom ďakujem za zmysluplný komentár... Teda veľkosť ikon si pozrel, farebnú schému tiež?Motív - farby...farebná schéma.Pravým na ploche - Zobraziť - malé ikony ... alebo ľavý CTRL a potočiť kolieskom myši...? Áno to som pozeral a nepomohlo, tiež a nejdú ani spustiť niektoré programy, vyhadzuje to chybovú hlášku, to som zistil až dnes Niečo pošahalo Windows. Je niekoľko ciest opravy. AK necheš čistú inštaláciu, alebo obnovu systému do stavu kúpy, vygoogli si postup ... dism/online ... chechealth, scanhealth, restorehealthNapríklad: https://www.windowscentral.com/how-use-dism-command-line-utility-repair-windows-10-imageČi Ti to pomôže, neviem. Závisí od poškodenia systému - alebo disku.Máš dobrý antivírus? Neskúšal si nejaké prográmky na vylepšenie, čistenie Windowsu?Môžeš pre istotu skontrolovať harddisk na chyby. ...
Problem s notebookom |