Problém s načítaním externého HDD !Caw pls potreboval by som pomoc. Na svoj externý HDD som na NB sťahoval súbory cez UTorrent (ktorý je nainštalovaný na exter. HDD) potom som jednoducho HDD odpojil a keď ho pripojím na PC tak mi ťukne ako keby ho načítalo ale nič neukáže a keď hocičo stlačím tak PC mrzne. A na ostatných PC a NB v pohode ide pls pomôžte mne sa stalo včera niečo podobné, až na to, že nemám na ext. HDD nainštalované nič..po pripojení niekoľkokrát zapípal, no v systéme mi ho neukázalo, tak som ho vybral, dal som do usb slotu myšku, tá reagovala, potom som ju vybral, vložil do slotu ext. HDD a už reagoval bežným spôsobom...moja otázka znie: znamená to pípanie, že je disk chorý, a že nie je vhodné na ňom zálohovať dáta? pre jancijen: viem, že to znie hlúpo, ale zrejme si vyskúšal aj iné usb sloty, prípadne si vyskúšal dať niečo iné do toho slotu, či nie je pokazený náhodou on? jasné všetko ide ako má len ten HDD nejde iba na mojom PC a doteraz išiel (mám ho asi rok, možno viac) strašne ho chcem spojazdniť nestrkas ho nahodou na predne USB ? ak ano zapoj ho dozadu no ja mam aj usb kabel natiahnuty zozadu do predu a tam tiez nejde. Ked uz tahas warez, tak by si si aspon mal davat pozor z akych zdrojov. To by mohla byt pricina.. ten warez bol asi najviac sťahovaný a najlepšie hodnotený a ako som už spomínal na ostatných PC ide Tym som chcel povedat, ze si mozno chytil nejakeho cervika. Ale inak mozes skusit inovovat ovladace na usb/zakl. dosku, alebo skusit iny port - co si uz asi robil. OK // pridané po 20 hodinách 19 minútach od posledného príspevkua nemôže to byť predsa niečím iným ?? Ahojte. Mám problém z ext. HDD Teac. PC ho nechce vôbec načítať, začne inštalovať ovládač, ale nepodarí sa. Windows vypíše chybu KÓD 43 (Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože hlási problémy) HDD bol skúšaný na rôznych PC aj systémoch (Win7,WinXP,Ubuntu), všetko bezvýsledne. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem. Je po ňom. Vyskúšal by som z neho vybrať samotný HDD a vyskúšať ho, či náhodou nie je vadný len USB radič ...
Problém s načítaním externého HDD ! |