Zdravím mám problém s pripojením na net. Mám notebook Asus A55VD-SX583H -windows 8.1, a momentálne ho potrebujem na prácu a v pracovných podmienkách ktorých som je internet od nextry-(benestry) a je tu starý dsl modem, ked sa napojí do ktoréhokoľvek PC ktorý to je ide to ihned, ale akonáhle to napojím do Notebooku tak ten modem ani nenájde a ani žiadne pripojenie, a ked dám diagnostikovať problém neponúka mi to žiadne riešenie. Dostal som radu od jedneho itčkára :
vyhladaj v pocitaci "Nastroje pre správu" -otvor "services" -dam najdi "wired autoconfig" -a daj "stop" A potom nainstaluj novu siet. Ak ti to nepojde automaticky, tak: -ovladaci panel -siet a internet -centrum pripojeni -nastavenie noveho pripojeni alebo siete
toto som spravil skúšal som to nie som úplny laik takže som sa s tým snažil hrať najviac ako to išlo ale skrátka ten notebook ako keby nespolupracoval s tým modemom ,taký mám aspon pocit, Modem bol napojený do Pc kde boli systémy windows 7,vista a pred casom tu v práci bol starý notebook kde bola windows 7cka a po pichnuti káblu do prípojky taktiež ihned načítalo net. Kde môže byť podla vás problém? Ked modem pripojím na notebook svietia všetky svetielka na modeme tak isto ako ked je napojený na PC, ale skrátka nič sa nedeje, kúpil som notebook od jedneho známeho. Môže tam byť poškodená prípojka? to je jediné čo ma napadá alebo niečo iné čo by som mal v Notebooku vypnúť alebo zapnúť?
Poradte mi prosim vás dakujem.
|