ZDravím, mám taký problém aj s Counter Strikom aj s League of Legends, že proste stále keď hrám tak v pravidelných intervaloch mi hra lagne na cca 2 sekundy a potom zase o cca 10 sekund zase lagne na dve sekundy a toto je aj v LOLKU aj v CSKU a nieje to wifi problem lebo mi to robi všade. Ak by niekto vedel čo je to za problém tak by bolo dobré keby mi pomohol a napísal sem .
Toto je na 90% odchadzajuci HDD. Rovnaka skusenost, tiez zaseky bez ocividnych dovodov (ine ako lagy) Lag by bolo ked vidis ze niekto bezi a zrazu sa portne, hento o com asi hovoris sa prejavuje uplnym zastatim pc na kratku chvilku, hej?
_________________ Desktop: CPU AMD R7 1700x @ 3.85GHz | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA XFX RX6800XT | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 & Notebook: Mac M4 Air 512 & Mobil: Pixel 7a & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN
Ak to zacalo teraz niekedy a pred tym to na tejto istej zostave fungovalo dobre, tak by som upodozrieval disk. Skus t otestovat tak, ze si zminimalizujes okolite zvuky a budes pocuvat iba pocitac. Ak tesne pred alebo pocas toho "lagu" budes pocut divne zvuky(take tukave-chrapcanie alebo pod.) tak by to malo byt diskom.
_________________ Desktop: CPU AMD R7 1700x @ 3.85GHz | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA XFX RX6800XT | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 & Notebook: Mac M4 Air 512 & Mobil: Pixel 7a & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN
Ono mi to robí už dlhší čas ale ja som ani nemenil na PC nič. Žiaden zvuk taký nepočujem. Ale ja mám aj iné problémy s ním neviem prečo to je napr. keĎ niečo sŤahujem alebo proste len robím s internetom tak ma niekedy odpoji od wifi a nieje to chyba wifi lebo mi to robí všade. Skúšal som ho daŤ aj do opravy vyčistiť ale aj tak mi to robí.