Dobry den
Mam taky problem, vopred chcem povedat ze nieco ziaden ITckar ani nic, cize sa posnazim vam to opisat najlepsie ako viem. Mam HDD st1000dm003. HDD najprv ako keby zacal mrznut, jednoducho ak som sa hrabal v tom HDD, a prehladaval zlozky, alebo popr. hral nejaku hru ktora bola nainstalovan na tom HDD, tak sa to cas od casu seklo na minutu a prestalo reagovat. a potom to bezalo dalej, vsimol som si ze aj ked disk E na ktorom mam tento hardisk bol zamrznuty a nereagoval. tak disk C na ktorom mam SSD HDD, a windows system tak bezal normalne a mohol som prehladavat zlozky bez toho aby bol zamrznuty. asi o tyzden nato sa to velmi stupnovalo a som sa rozhodol preinstalovat windows, kedze cas od casu mi HDD aj zmizol, (spravce diskov ho tiez neukazovalo) nepomohlo. tak som vyformatoval a vymazal vsetko z oboch HDD. nainstaloval som windows 7 na SSD HDD, ktory bezi perfektne, ale mam problem s tym HDD ST1000DM003, a problem je, ze v biose a vo windowse ho raz zaznamenava raz nie. Ale aj ked ho v biose vidim, a zapnem pc. pozriem sa do windowsu / tento pocitac. tak mi tam ukazuje HDD ale asi po minute zmizne. a ostane tam len SSD HDD, na ktorom mam nainstalovany aj windows. Vsimol som si, ze ak zapojim ten HDD ktory mi vypadava. tak windows sa spusta aj 2-3minuty, ale ak ten HDD odpojim, tak windows sa spusta len par sekund. tak isto to zalezi od toho ci ho zaznamenava alebo nie. ak nahodou aj ide dlhsie ako minutu, a zacnem sa v nom hrabat okamzite zamrzne, a zmizne mi. HDD nevydava ziadne divne zvuky. v biose taktiez raz ho vidim, raz nie. Je mozne ze HDD odisiel? nemal som tam ziadne udaje, cize data nepotrebujem ziskat s5. len ma zaujima ci treba novy HDD, alebo moze byt chyba niekde inde. Nikdy predtym som sa s tym nestretol. dakujem za pomoc
|