Dobrý deň, chcel by som poprosiť niekoho o pomoc, lebo už neviem čo mam robiť s mojim problémom... Vlastním notebook Lenovo z50-75 a dokupil som si k nemu ssd ktore som chcel dať ako hlavný hard drive a moje stare hdd z neho dať do slotu na mechaniku pomovou ramčeka, čo na to slúži... Ako prve som vyskusal vložiť to ssd namiesto mechaniky že či to funguje a všetko išlo... tak som ho vymenil za to hdd a naištaloval na neho Windows... Všetko išlo dobre až pokial som nedal do notebooku naspäť to hdd, lebo odvtedy ostava na boot screene a nechce sa načitať windows aj ked mam v biose ako primarny disk na načitanie to ssd. Na internete som čítal, že nevadi, že som nechal na tom starom hdd windows.. nechcel som ho mazať cele ale iba ho tam priložim kvôli fotkam, hudbe atd... Všimol som si tiež, že ak tam je iba ssd tak mi ukaze v biose že ako hard drive mam ssd ale ked tam dam aj to hdd do toho slotu na mechaniku tak zrazu mi ukaže v biose, že môj hard drive je to stare hdd, a v mechanike nieje nič...
|