piskvorko píše:
shiro mne sa zda trt vies ty.
piskvorko píše:
aj ked tam to bex neni je to aj tak dep . a na xp to nespravi mam odskusane to co na viste dep zastavi to na xp ide v pohode .
Ano? lol, a ako potom rozlisis blokaciu DEPkom od standartneho padu aplikacie? Pouzivaj tu hrcu medzi plecami kus.
piskvorko píše:
a hento boot.ini vista nema lama . na viste 64 dep nevypnes .
vazne? o takom ze BCDedit si pocul? lol, a lama si duplom...
Jasne ze vista nema boot.ini, pisal som o winxp
piskvorko píše:
ja uz mam aj tak odskusane ze format hdd nahodeny cisty os a dana problemova aplikacia cize zadna havet tam nemoze byt.
omyl. daj pocitac s defaul instalovanym windows na net, a mas tam bordel do 5minut...a ani nemusis ty nic robit. Je to dokazane testami.
piskvorko píše:
najskor si otom neco prestuduj

No neviem kto z nas dvoch by si mal...ked ani nevies ze vista ma miesto boot.ini BCDedit a nevedel si ani rozlisit DEPkom bloknutu aplikaciu od spadnutej pokym som ti to neopisal...ked uz delas machra, tak sa nestrapnuj pri niecom o com prd vies.
A kazdpodane chlapovi co toto zakladal to nic nepomoze, ak ma crackovanu sracku, ktora mu pada bohvie preco....nakolko sem nenapisal ze ma original...alebo som to nejak prehliadol
A toto nase hadanie sa ze "kto dalej docura" beztak dotycnemu, ktory ziadal o radu v tomto topiku nepomoze...