Zdravím mám problém. Mám staršiu matičnú dosku MSI- MS-7236. Stiahol som si zo stránky výrobcu software LIVE UPDATE 5 cez ktorý som sa pokúšal flashnuť BIOS. Všetko prebehlo normálne. Priamo v cmd. Flashlo mi to na verziu B,30. S tým, že sa reštartne PC, po reštartovaní mi už ale nenabehla obrazovka.... Ani po reštartovaní a vypínaní pc mi obrazovka nenabehla. ani nepípal nič proste. Keď som resetol BIOS (vytiahol som baterku aj jumper) a vypol som spod siete nabehol systém normálne, vypísalo mi: The previous performance of overclocking is failed and system is restored to defaults setting. A aj, že si mam nastaviť CMOS a Floopy mechaniku... F1 do Biosu - keď som to nastavil čas dátum a vypol floopy, v Biose uložil a resetol tak zase mi nenabehlo nič. F2 spustenie systému- windows nabehne normálne ale po restarte opäť nič...
Skúšal som aj vymeniť batériu ale nič. už fakt neviem čo s tým ďalej. Dá sa nejako obnoviť pôvodná verzia BIOSU ??? alebo fakt netuším... ďakujem za rady.
_________________ PC: XFX Core Edition PRO - 550 Watt, MB Asus Z87-C, Intel Core i7-4770K, DDRAM3 32GB (Kit 4x8GB) Crucial Ballistix 1600MHz CL9, MSI R9 270X GAMING 2G, ASUS Xonar DG, SAMSUNG 120GB HDD SSD 840 EVO, 3,5" HDD Seagate Barr. ST2000DM001, 2TB |