HDD mi neukazal žiadnu chybu ale medzi tym ako som ho testoval tak som tam dal novy hdd ,nainštaloval win a pri bootovani sa nb stale resetoval ,tak som tam hodil stary disk a zrazu už fungovala apka one click recovery bez erroru tak som si vravel že je to už v pohode a system nabehne , no nešiel. Tak som skusil safe mod ktory predtym nešiel ale teraz akoby zazrakom nabehol,nikde to neseklo a nabehol cely system zo zalohy na disku takže važne nerozumiem čo to bolo ale už som si myslel že je vadna ramka tak ju ešte otestujem aby som si bol isty že nerobi problemy.
Shiro ja niesom žiadny pc maník ani nič podobne,ale mal som par nb a pc kde som si všetko dokazal urobiť sam a toto podla slov majitela vyzeralo len ako nejaky virus či nevydareny update na win 10 takže som si myslel že len jednoducho načitam bod obnovy ale postupne začalo všetko vyhadzovať errory,keby som vedel že to nebude take jednoduche tak by som mu odporučil servis kde by mu urobili komplet diagnostiku ale tak podarilo sa,aspon to tak zatial vyzera. A nemusel si tu namna vybehnuť ako by som mal nejaky amatersky servis a odrbaval ludi za prachy alebo niečo,nie každy je vyštudovany v tejto oblasti a určite sa tu najde milion vačšich "odbornikov" ako som ja.
_________________ MB GIGABYTE Z170N-Gaming 5 CPU Intel Core i7-6700K Cpu Cooler NZXT Kraken X41 GPU RADEON™ R9 270X GAMING 2G RAM 2x Crucial 8GB DDR4 2666Hz CL16 Ballistix Elite SSD Crucial BX100 250gb PSU EVGA SuperNOVA 750 G1 Case NZXT Manta Monitor 24" BenQ XL2411Z |