a kde to najdem ? len mi napiš postu ako čo mam robiť cez prikazovy riadokdiskpartlist diskselect disk (číslo disku s windowsom)list partselect partition (číslo partície s veľkosťou 100MB)activeexitexitreštartuj a napíš či ide namiesto toho x tam ma isť označenie particie s OS napr C ? číslo ktoré ti vypíše v tom zozname čo vyjde z list a ten selec disk tak to dam preč cely HDD nie particiu lebo mi ukazuje iba HDD 465GB a USB 7648MB jak preč? vyberieš číslo ktoré je pri hdd s windowsom dal si mi tu prikaz nie list disk ale to odstranim ako iba HDD ale USB lebo mam napojeny iba 1 HDD takže tym padom ako keby som odpojil cely HDD či ? list disk vypíše zoznam diskovlist partition vypíše zoznam partícií na disku ktorý si vybral cez select no poču dal som select disk no a vypisalo mi The disk you specified is not valid. There is no disk selected. bez tých zátvoriek no už to mam a čo dalej ? všetko? keď hej reštartni či ide nejde zase ešte vieš niečo čo mam spraviť ? :O diky chalane ide to dal som akivitu na particiu kde je win a potom som dal prikazi a už to ide diky fakt aspon niečo nove som sa naučil diky fakt ...