Problém po osadení nového HDDZdravím ..kupoval som si nový HDD https://www.alza.sk/wd-blue-1000gb-64mb-cache-d332694.htm po osadení som nainštaloval aj win10, všetko beží ako má len občas počuť počas behu zvuky ako keby sa hdd vypol ale mam tam stale osadene aj stare hdd tak mohlo by isť aj o ten hdd, ale predtym sa nič take nedialo a občas ked dam pc vypnuť sa vypne, ale opäť hneď zapne a definitivne sa vypne až na druhý krát ..to isté sa deje aj pri uspatí..pc prejde do režimu spánku a hned sa zapne a o nejakych par minut opat prepne do rezimu ..pozeral som aj do biosu a nastavenia ako wake up on lan a tieto veci su vypnute ..MB mam gigabyte b85m-d3h a procdesor intel pentium g3258 ..za každu radu ďakujem Skús si aktualizovať IME , či sa niečo nezmení. IME ? ano, IME. ospravedlňujem sa, mohol som rozviť tú otázku ..nestretol som sa s tým pojmom a nejak neviem dohľadať presne to čo uživateľ 4040 mal na mysli o google si uz pocul? tam by som zacal... prepač ..ešte len včera som sa naučil založiť oheň ... citujem neviem dohľadať presne to čo uživateľ 4040 mal na mysli nie že neviem kde to mám hľadať 4040 mal na mysli presne to, aby si aktualizoval IME a dal vediet ci sa nieco zmenilo. ako nič v zlom, vážim si, že mi tu tak krvopotne odpisuješ, ale blbca zo mňa robitť nemusíš.. celkovo si tieto primitívne kvázi vtipne odpovede nechaj.. pytal som sa konkretne na skratku IME ..dohľadal som akurat že ide o input method editor ..potrebujem len vedieť či myslel to alebo niečo ine Intel® Management Engine Interface (Intel® MEI) aktualizoval som to, ale problem to nevyriešilo ...
Problém po osadení nového HDD |