[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 03.09.2012 22:10 | problem - nahratie obrazkov

mam problem s nahratim obrazkov, script mi funguje na serveri ale nie na localservery (Easyphp 6.0)

Kód:
<form name="upload" action="upload.php" method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data">
  Select the file to upload: <input type="file" name="userfile">
  <input type="submit" name="upload" value="upload">
</form>


a

Kód:
<?php
$uploaddir = 'uploads/'; // Relative path under webroot
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);
if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile))
{
  echo "File is valid, and was successfully uploaded.\n";
}
else {
  echo "File uploading failed.\n";
}



?>



Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.10.07
Prihlásený: 05.05.12
Príspevky: 135
Témy: 32 | 32
Bydlisko: KE-CITY
NapísalOffline : 03.09.2012 22:12 | problem - nahratie obrazkov

pristupove prava do adresara..?


_________________
CPU: i7 6 cores 3.daco.., 96 GB DDR3 RAM, nvidia 4000, 2GB ram, window$ 7 64bit pro, 1GB optical LAN, HP
Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 03.09.2012 22:25 | problem - nahratie obrazkov

Nefunguje => je to pokazene. Chybove hlasky snad citat vies?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 03.09.2012 22:30 | problem - nahratie obrazkov

to mi doslo, ze je nieco pokazene, ale jedine co som si vsimol ze to vypisuje je hlaska programu: File uploading failed. a ziadny iny vypis

pristupove prava som nastavil na serveri, ale na localhoste si nepamatam ze by som to niekedy robil a islo mi to uz pokial viem:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 04.09.2012 16:30 | problem - nahratie obrazkov

A mas tu zlozku priamo v roote localhostu? Inak by som upravil uploaddir napr. na http://localhost/web/uploads/...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 04.09.2012 18:02 | problem - nahratie obrazkov

no tak mam to v zlozke www na localhost-e, ked to je root tak ano:) a skusil som aj takym stylom s http:// ale nefunguje

// pridané po 6 minútach od posledného príspevku

skusil som inu verziu easyphp a vypisalo ze:

Warning: move_uploaded_file(http://localhost/test-upload/uploads/98 ... pepper.jpg): failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.1\www\test-upload\upload.php on line 4

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.1\tmp\php30C1.tmp' to 'http://localhost/test-upload/uploads/985chilly_pepper.jpg' in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.1\www\test-upload\upload.php on line 4
File uploading failed.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 04.09.2012 18:14 | problem - nahratie obrazkov

takze ta cesta k obrazku musi byt bez http... co ti vypise vtedy? zapni si vypis chybovych hlasok a daj...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 04.09.2012 18:40 | problem - nahratie obrazkov

tak teraz mi to vypise v easyphp 12.1 ze: File is valid, and was successfully uploaded. , cize tam to funguje, ale vo verzii 6.0dev mi to nevypise nic, len ze: File uploading failed.

No a v tej 6. som chcel zapnut hlasenia, len som nenasiel php.ini, taka neviem kde:) len ini development a ini production


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 04.09.2012 19:03 | problem - nahratie obrazkov

zaujimave, no ale ked to funguje v tejto verzii tak potom to uz je ok, cize z hladiska PHP kodu to musi byt ok. inak nepoznam easyphp, mozno to bude nejakym nastavenim v tych ostatnych verziach, neviem. Ja pouzivam vertrigo dlhe roky a nikdy som nemal problem ...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 04.09.2012 19:05 | problem - nahratie obrazkov

susedx píše:
No a v tej 6. som chcel zapnut hlasenia, len som nenasiel php.ini, taka neviem kde:) len ini development a ini production
Skus priamo v kode, ini_set(). Nastav display_errors, aj error_reporting.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem - nahratie obrazkov

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 04.09.2012 20:33 | problem - nahratie obrazkov

nastavil som:
Kód:
ini_set('display_errors','1');
ini_set('error_reporting','1');


a len :

File uploading failed.

Takze predpokladam ze chyba je v tej verzii, budem asi pouzivat tu druhu, aj ked teda zaujimalo by ma preco to neslo. Dakujem za pomoc pani :roll:


 [ Príspevkov: 11 ] 


problem - nahratie obrazkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahratie zalohy db

v PHP, ASP

5

491

15.02.2007 15:25

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahratie biosu ASUS

v Operačné systémy Microsoft

2

374

05.06.2011 9:17

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahratie obrazku na submit

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

458

16.11.2007 12:18

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahratie radia na nete

v Audio programy

2

356

29.12.2010 10:08

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload obrazkov problem

v PHP, ASP

5

537

30.07.2009 9:21

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahratie windowsu z hdd na ssd

v SSD disky

4

183

12.11.2014 23:28

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Xperia mini St15i nahratie pôvodného firmvéru

v Mobilné zariadenia

13

203

25.11.2015 20:32

DiPo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zobrazenim obrazkov..

v PHP, ASP

6

364

27.12.2007 17:55

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s uploadom obrazkov

v PHP, ASP

10

318

11.05.2008 20:35

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s nahravanim obrazkov

v PHP, ASP

5

282

18.03.2008 18:54

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem pri zmensovani obrazkov

v PHP, ASP

6

293

01.05.2010 13:08

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so stahovanim obrazkov

v Sieťové a internetové programy

8

249

12.03.2010 19:39

Misko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s uploadovaním obrázkov

v PHP, ASP

1

267

08.10.2008 18:27

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Delphi Nahratie obrazka do bitmapy !! PLS HELP

v Delphi, Visual Basic

2

617

30.03.2009 17:49

1115Lukas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehliadač obrázkov - problém s farbami

v Grafické programy

6

166

02.10.2015 15:23

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FTP - problem s nacitavanim obrazkov

v Sieťové a internetové programy

2

72

21.03.2013 7:59

branislaff



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF