Zdravím,
tak pred pár dňami som si poskladal PC. No po inštalácií Win7 som začal dostávať BSoD, neviem presne kvôli čomu, ale zrejme to bude HDD, ale to napíšem do príslušnej témy. Tu by som sa chcel spýtať na graf. kartu ASUS Radeon HD 7970 DC2 TOP. Tak ovládač som skúšal dávať ten 13.1 s oficiálnej stránky AMD. No začalo to blbnúť už pri inštalácií, stále vypisovalo chybu, keď inštalátor rozbaľoval súbory do priečinka AMD. No nakoniec keď sa to podarilo na 10x nainštalovať (tiež s problémom) tak začalo vyhadzovať BSoD. Tak som preinštaloval celý Win7 na novo. Potom som nainštaloval ovládače priamo s DVD ku graf. karte od ASUSU. Sú tam ovládače 8.98. Už to ide skoro v poriadku, akurát keď sa spúšťa Win7 tak po štartovacom logu obrazovka preblikne na ružovo. Ako to odstrániť? Čím to môže byť. A tiež aké ovládače pre túto graf. kartu by ste mi odporučili? Ktoré sú stabilné. Ďalší problém je so zvukom. PC mám napojené cez DVI -> HDMI adaptér do LED TV čo bol ku graf. karte. Do DVI adaptéru mám napojený HDMI kábel a ten ide do HDMI konektora v TV. Po nainštalovaní ovládačov je zvuk niekedy sekaný, resp počujem pukanie v reproduktoroch TV. Tá graf. karta má zvukovú kartu alebo ako to vlastne funguje? Čo by ste mi poradili. Vypnúť možnosť zvuku z graf. karty? Ak áno ako. Alebo je aj iné riešenie? Už som z toho zúfalý nečakal som, že bude okolo toho toľko problémov. ´Ďakujem za každú radu. Snáď sa to podarí vyriešiť.
|