[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18

takze mam nejake inputy generovane dynamicky, podla toho kolko ich mam v databaze. napr. <input name = "pokus1">, <input name="pokus2"> tie nazvy pokus1 a pokus2 mam ulozene v db.
A ja teraz potrebujem nacitat do pola ich hodnoty cize ked v inpute s nazvom pokus1 napisem "test", do $pole[1] mi ulozi retazec "test".
Kedze je to robene dynamicky nemozem to spravit takto
$pole[1] = $pokus1; vopred diky za odpovede


Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] priradenie premennej do pola (dynamicky)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3936
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava

cize cislo z nazvu premennej ma byt pouzite ako index pola alebo je to "jedno"?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 11.03.2009 16:48 | [VYRIESENE] priradenie premennej do pola (dynamicky)

nie ja potrebujem aby mi do pola s hocijakym indexom vlozil hodnotu toho inputu. ked ja napisem do inputu retazec "rado" tak mi ten retazec vlozi to toho pola. ten index tam neni dolezity.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] priradenie premennej do pola (dynamicky)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3936
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava

chces ich ulozit do pola kedy, po odoslani formulara?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 11.03.2009 16:59 | [VYRIESENE] priradenie premennej do pola (dynamicky)

ano presne tak


Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] priradenie premennej do pola (dynamicky)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3936
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava

Kód:
$pole = array();
foreach($_POST as $key => $hodnota) {
   if(ereg("^pokus[0-9]{1,2}$",$key)) { //mozes pouzit aj [[:digit:]]
      $pole[] = $hodnota;
   }
}

ale mal by si si kontrolovat, ci sa ti indexy v POST zhoduju s udajmi v DB


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 6 ] 


[VYRIESENE] priradenie premennej do pola (dynamicky)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Priradenie hodnoty do premennej => obrazok sa nenakresli

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

356

04.04.2011 20:51

neviemco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] volanie premennej

v PHP, ASP

2

269

13.02.2009 13:50

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zadefinovanie pola do premennej

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

105

07.08.2013 10:31

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vypisat prvok pola, ked nazov indexu je v premennej

v PHP, ASP

2

264

10.01.2010 13:49

Mysql_dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Priradenie dat - formular

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

196

16.02.2012 18:15

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Priradenie aplikacie na jadro

v Operačné systémy Unix a Linux

5

421

14.12.2008 11:05

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Priradenie hodnoty do input/select

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

320

05.06.2011 11:04

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamický disk

v Pevné disky a radiče

4

1384

26.03.2010 9:29

jan037

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dynamický obsah

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

388

01.06.2009 9:50

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicky mikrofon

v Ostatné

0

219

17.08.2011 16:09

ultimateman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

312

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP dynamický title

v PHP, ASP

10

376

25.11.2012 19:00

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dynamicky disk - vista

v Pevné disky a radiče

9

953

23.04.2009 19:59

AsuSmaNiaK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicky Link na obrazok

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

239

23.01.2011 21:32

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql - dynamický počet fieldov

v Databázy

3

426

07.11.2009 18:46

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Základný a dynamický disk

v Operačné systémy Microsoft

2

259

18.04.2015 15:22

Alastor



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF