nazdar,chcel by som pripojit pc k televizoru este CRT a neviem ako to mam zapojit neviem kde ktory kabel mam dat a na TV su take farby ani neni kabel mam tento ,na zelenom pise Y out,na cervenom Pr Out, a na modrom Pb Out
our_hate: komplikované to nieje, a už vobec nie zbytočné ked to potrebuje
Andan: ak maš na tej telke SCART, použiješ ten prvy kabel + dokupiš niečo takéto http://images.marketplaceadvisor.channe ... 9528.3.jpg nevim teraz ako sa vola ten kabel.
ked chceš tym druhým, musiš mat na telke 3 chinch konektory, žlty na video a červeny s bielym na zvuk.Pripajaš len žlty.
_________________ "Nikdo nebude nikdy potřebovat více než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
na TV si nastav VIDEO MODE, nevim ako to tam maš, ja ti do obyvačky nevidim.
na PC si musiš zapnut TV vystup, v nastaveniach gk. (nVidia control panel, alebo Catalyst)
_________________ "Nikdo nebude nikdy potřebovat více než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
a ked chcem ho zapojit na tv musim mat pripojeny aj monitor ktory pouzivam ? alebo staci ked zapnem ten TV vystup a vypne pc ,pripojim na tv a nabehne sam
ze ci nemozem to spravit aj tak ze este na monitore nastavim a zapnem TV vystup aby mi to islo na tv a potom odpojim od monitora a pripojim na tv moze to byt aj tak ?
Ide o to že obrazovka TV ti nezobrazí ostrý text, aby si to mal čitateľné, musíš nastaviť veľký font, a tak... Celkovo to nie je použiteľné ako náhrada monitora, TV má straaaašne nízke rozlíšenie. Je to dobré tak akurát na pozeranie filmov.