Pri zapnutí hry PC sekne,Dobrý deň,kamarát si postavil nový PC no má niekedy s ním väčší problém.Naposledy sa mu to stalo pred mesiacom ale neriešil to, teraz mu to spravilo znova : pri zapnutí hry infestation new z, (robili mu to aj ine hry) dostane black screen a vetráky PC idú na 100%, PC úplne sekne a musí ho natvrdo reštartovať, keďže nič nereaguje.Komponenty:CPU: i7 9700f, Zdroj: Corsair RM850xGPU: GTX 1080 gainward phoenixSSD1 m.2 : ADATA 1000GBSSD2,: Samsung EVO860 500GB,Dosku ma: https://www.alza.sk/gigabyte-z390-m-gaming-d5476398.htmďakujem moc za rady. Môže to byť sa chýba (napr ovládač od GPU) ale aj HW. no len to je zle ze to nerobi pravidelne, čo by mal prve otestovat skusit inu GPU? Najskôr by som skúsil vylúčiť SW.Tj nahodiť na číslo GPU ovládač nejaký starší otestovany. Takze upgrade neviem čo s tým robil, PC sa mu zapne ale má monitor v saving móde, robí to aj na inom monitore aj s inou GPU Keď to robí aj s inou gPU nech vyskúša iný zdroj (prípadne svoj zdroj v inom PC). Potom už ostáva len MB/CPU/RAM Ale keby bola chyba v zdroji, nemal by sa PC vôbec zapnúť ? chybny zdroj moze sposobovat hocico - od nemoznosti to vobec zapnut, cez nahodne mrznutia, BSOD, pady v zatazi, atd. No ta grafika nešla ani v druhom PC , a keď sme tam dali nový zdroj išla v jeho PC moja grafika, takze asi grafika a zdroj ...
Pri zapnutí hry PC sekne, |