adzam333 píše:
lol...kedze som neplnolety a nemam pracu nemam ani prachy na novu graf. kartu alebo pc a rodicia by mi to urcite nekupili (mama hovorila ze ked bude sestra na strednej tak kupy novy pocitac ale to je az za rok

) takze musim podstupit krajne opatrenia

... Potrebujem aby mi odisla graf. karta. Neviete o nejakom sposobe ktory by pokazil moju graficku kartu?

Tak co ja viem, ani nedostavas peniaze od rodicov na sviatky a tak? ved 500Sk by snad nemal byt taky problem, ked ich pekne poprosis.
Pretoze schvalne to poskodzovat je ten najhorsi napad, nevies ako sa ti to vypomsti. Ja byt tvoj rodic a zistit to tak by bolo
Ale akoze to vas akoze nikoho nenapadlo zastavit fan na grafike? Alebo je nebodaj pasivna.

A jasne, ze by ti v takom PC stacila 7200GS, ked si tam mal GF2. Za kolko ju mas moznost kupit?
WLAD0 píše:
Mne ked sa pozeram na PC z predu tak sa otvara ta po lavej ruke. A robi sa to tak ze odskrutkujes si tie sroby, polozis si PC na bok (pravy) a tu odskrutkovanu stranu tahas smerom dozadu.
Ty si sa s cim zrazil moj? Naco preboha klast PC nabok?
Ono to ide, len sa moze niekomu zdat ze tazsie. Normalne odskrutkujes vzadu 2 sroby na lavej bocnici a stiahnes ju smerom dozadu.