[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 21.06.2008 23:39 | Presmerovanie spat po par sekundach

Zdravim,

mam takyto script:

Kód:
echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"1;url=?page=chat\"><br />\n";
echo "Príspevok bol pridaný, presmerovanie o pár sekúnd späť na chat";



funguje to v pohode, lenže by som to chcel trošku upraviť :-)
presmeruje sa to spat prilis rychlo, potreboval by som to echo nechat aspon 3 sek, az tak presmerovat...

a neviem ako na to

za rady dakujem ;)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12419
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.06.2008 23:51 | Presmerovanie spat po par sekundach

Kód:
echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"3;url=?page=chat\"><br />\n";
echo "Príspevok bol pridaný, presmerovanie o pár sekúnd späť na chat";


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 22.06.2008 0:04 | Presmerovanie spat po par sekundach

dik, no v zapati mam dalsi problem :-)

Script:

Kód:
<?

$edit_id=(int)$_GET['id'];
include "inc/db.php";

$query = MySQL_Query("SELECT * FROM `zapasy` WHERE id='$edit_id'") or die (mysql_error());
$h = mysql_fetch_array($query);
?>

<form action="index.php?page=uprav_do" method="post">
 <input type="hidden" name="komentar" value="">
 <table>
  <tr><td>Pôvodný komentár:<td><td><i><? echo .$h['komentar']. ?></i></td></tr>
  <tr><td>Nový komentár</td><td><textarea name="komentar" cols="30" rows="3"></textarea></td></tr>
  <tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="heslo"></td></tr>
  <tr><td>ID:</td><td><input type="text" name="id" value="<? $edit_id ?> class="readonly" readonly="readonly"></td></tr>
  <tr><td><input type="Upraviť komentár"></td><td></td></tr>
</form>


A hlasi chybu:

Kód:
Parse error: syntax error, unexpected '.' in /home/free/***/root/www/NHL/uprav.php on line 7


kde je chyba?


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 22.06.2008 7:36 | Presmerovanie spat po par sekundach

Kód:
<?php
$edit_id=(int)$_GET['id'];
include "inc/db.php";

$query = mysql_query("SELECT * FROM `zapasy` WHERE `id`='$edit_id'") or die (mysql_error());
$h = mysql_fetch_array($query);
?>

<form action="index.php?page=uprav_do" method="post">
 <input type="hidden" name="komentar" value="">
 <table>
  <tr><td>Pôvodný komentár:<td><td><i><?php echo $h['komentar'] ?></i></td></tr>
  <tr><td>Nový komentár</td><td><textarea name="komentar" cols="30" rows="3"></textarea></td></tr>
  <tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="heslo"></td></tr>
  <tr><td>ID:</td><td><input type="text" name="id" value="<?php echo $edit_id ?> class="readonly" readonly="readonly"></td></tr>
  <tr><td><input type="Upraviť komentár"></td><td></td></tr>
</form>


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 22.06.2008 10:44 | Presmerovanie spat po par sekundach

dik, neviem ci som este zaspaty ale pozeram pozeram, a ziadnu upravu tam nevidim :lol: :lol:

ale ide to :-)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 22.06.2008 10:52 | Presmerovanie spat po par sekundach

Predtým:
Kód:
<? echo .$h['komentar']. ?>


Po:
Kód:
<?php echo $h['komentar'] ?>


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 24.06.2008 12:59 | Presmerovanie spat po par sekundach

Píše mi zase chybu, no opäť neviem čo je zlé :-(

Kód:
<?
if ($_POST['komentar'] == '') {
    $error .= "Nevyplnený výsledok hostí!<br />\n";
}

if (!empty($error)) {
    echo "<font color='red'>Error: </font><br />\n";
    echo $error;

    exit;
}

$komentar = $_POST['komentar'];
$id = $_POST['id'];

include "inc/db.php";
$sql="UPDATE gbook SET `komentar` = '$komentar' WHERE id = '$id' ");
$query = mysql_query($sql) or die (mysql_error());

echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"2;url=?page=chat\"><br />\n";
echo "Príspevok bol upravený, presmerovanie späť na chat o niekoľko sekúnd";
     
     
?>


Chyba:
Kód:
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/free/tym.sk/s/*****/root/www/NHL/chat_uprav_do.php on line 9


psl help :oops:


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 24.06.2008 13:04 | Presmerovanie spat po par sekundach

Kód:
<?
if ($_POST['komentar'] == '') {
    $error .= "Nevyplnený výsledok hostí!<br />\n";
}

if (!empty($error)) {
    echo "<font color='red'>Error: </font><br />\n";
    echo $error;

    exit;
}

$komentar = $_POST['komentar'];
$id = $_POST['id'];

include "inc/db.php";
$sql="UPDATE gbook SET `komentar` = '$komentar' WHERE id = '$id' ";
$query = mysql_query($sql) or die (mysql_error());

echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"2;url=?page=chat\"><br />\n";
echo "Príspevok bol upravený, presmerovanie späť na chat o niekoľko sekúnd";
     
     
?>

v riadku $sql="UPDATE gbook SET `komentar` = '$komentar' WHERE id = '$id' "; si mal na konci pred bodkočiarkou zatvorku..


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 24.06.2008 14:20 | Presmerovanie spat po par sekundach

jezis, dik, som prepracovany :lol: :lol:


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 24.06.2008 22:10 | Presmerovanie spat po par sekundach

a existuje pri tagu TEXTAREA hodnota value? :-)

lebo sa mi to akosi nepodarilo rozchodiť :(


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 24.06.2008 22:11 | Presmerovanie spat po par sekundach

oksim píše:
a existuje pri tagu TEXTAREA hodnota value? :-)

lebo sa mi to akosi nepodarilo rozchodiť :(


Kód:
<textarea>value</textarea>


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 24.06.2008 22:23 | Presmerovanie spat po par sekundach

dik, ja som to skusal len ako v inpute, preto mi to nešlo :-)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 24.06.2008 23:32 | Presmerovanie spat po par sekundach

dalsa otazka pre veľavaženu spoločnosť :


mam IP adresu napr 78.98.114.97

v diskusii je pri kazdom prispevku uvedena aj IP z ktorej bol prispevok pisany...


ale chcem docielit toho, aby sa v diskusii zobrazovala IP len ako 78.98.114.**


hladal som na nete, ale akosi som nepochodil :(


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 25.06.2008 0:13 | Presmerovanie spat po par sekundach

Kód:
<?php
  $ip = 'bla bla 78.98.114.97 bla bla';
  $ip = ereg_replace('([0-9]{1,3})\.([0-9]{1,3})\.([0-9]{1,3})\.([0-9]{1,3})', '\\1.\\2.\\3.***', $ip);
  echo $ip;
?>
Pokec k tomu kódu.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.06.2008 8:15 | Presmerovanie spat po par sekundach

ja som to raz potreboval, a spravil som to pomocou explode(), podľa mňa jednoduchšie...
Kód:
<?php
$ip = "127.0.0.1";
$casti = explode(".", $ip);
echo "$casti[0].$casti[1].$casti[2].*";
?>


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 25.06.2008 11:38 | Presmerovanie spat po par sekundach

Emer, tvoje riešenie má takú jednu veľkú chybu. Skús si zadať ako vstup nejaký takýto text (a porovnaj to s riešením pomocou reg-exp):
Citácia:
Toto je veta. Toto je druhá veta. Toto je tretia veta. Toto je veta s IP adresou: 127.0.0.1.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.06.2008 12:07 | Presmerovanie spat po par sekundach

aha, nevšimol som, že to potrebuje vo vete, myslel som, že tú IP má napr. niekde v DB, a pri zobrazovaní ju nechce vypísať celú...

tak to robím ja v diskusii, v DB mám celú IP, keby dačo, ale vypíšem iba časť


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 25.06.2008 15:47 | Presmerovanie spat po par sekundach

dik chlapci, pomohli ste mi :-)

a mam pre vás dalsiu bojovu ulohu :lol:

ako mam naplnit

Kód:
<select>


hodnotami z DB???


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.06.2008 16:02 | Presmerovanie spat po par sekundach

normálne :D
ako inde, akurát to dáš medzi tie tagy :D alebo uveď bližšie info :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

ja presne som pouzil toto:
Kód:
  <select name="kategoria" class="tmave">
  <option value="nezadane">Nezadané</option>
  <?php
  $query = "SELECT * FROM w4m_kategorie ORDER BY poradie DESC";
  $result = mysql_query($query);
    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
        echo "<option value=\"{$row['id']}\">{$row['nazov']}</option>\n ";
      }
  ?>
  </select>

hadam chapes..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 25.06.2008 16:19 | Presmerovanie spat po par sekundach

>oksim: ak nieco nevies, najskor si o tom vyhladaj nejake informacie, podobne veci tu uz boli neraz riesene a az vtedy, ak o tom nic nenajdes, ziadaj o radu a laskavo neplet milion roznych tem do jednej, ktora s tym nema nic spolocne! To bolo moje posledne upozornenie!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 28.06.2008 12:42 | Presmerovanie spat po par sekundach

aha taze mam radsej urobit 150 tem? ok


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie spat po par sekundach

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.06.2008 13:32 | Presmerovanie spat po par sekundach

oksim píše:
aha taze mam radsej urobit 150 tem? ok

NIE. omg tu maju uz normalne ludia problem s citanim... v prvom rade mas pozriet forum, toto tu bolo riesenie uz milionkrat. ak nepochopis nejake riesenie, POTOM sem napis zas !


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 23 ] 


Presmerovanie spat po par sekundach



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitac sa po par sekundach vypne...

v Intel - Integrated Electronics

4

426

25.07.2010 13:43

banzai

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

po 3 sekundách vypne obraz

v Notebooky a netbooky

1

212

12.05.2011 13:41

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vpnutie PC po 30 sekundach

v PC skrinky a zdroje

15

609

05.12.2007 17:02

KatjushaMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazku po X sekundach

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

418

07.02.2011 21:33

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Auto shutdown po 5 sekundach

v Operačné systémy Microsoft

10

598

17.06.2006 13:05

Domki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC sa vypne po 3 sekundach

v AMD čipové sady

7

1077

23.02.2011 16:50

dixi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznámy vírus vypína PC po 5 sekundách

v Antivíry a antispywary

12

1316

08.04.2008 13:04

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HP compaq 6630 vypinanie po 30 sekundach

v Notebooky a netbooky

2

145

08.11.2011 20:49

Anonym147147

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

po 30 sekundach hrania zacne sekat PC (q6600)

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v Intel - Integrated Electronics

124

1216

21.07.2013 12:28

Lessik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakaz - navrat spat

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

324

21.11.2007 18:58

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlačidlo späť ruší Session?

v PHP, ASP

1

335

20.05.2009 22:16

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - späť pred uložením

v Ostatné programy

4

194

25.11.2011 17:32

kiflik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako ziskat data spat

v Operačné systémy Microsoft

3

292

26.04.2008 17:51

Tonyc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preformatovanie boot usb spat

v Externé zariadenia

5

136

20.02.2017 19:15

Darken/svk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Späť na Windows 8.

v Operačné systémy Microsoft

4

192

06.02.2015 13:30

vlado_PLUS

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vracanie sa späť pri prehliadaní

v Internetový marketing, SEO, reklama

4

136

22.04.2017 14:20

99mike199



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF