[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 04.12.2009 12:54 | Prepojenie

Ahojte.Prepacte ze snova pisem.
Ale mam taky problem .
mam na stranke registraciu a potreboval by som nieco co po uspesnej registracii vipise ze Registracia bola uspesna a automaticky po 5sekundach vas presmeruje na index.php.
a to iste by som potreboval aj na login.
a este nieco . mam script:

Kód:
<?
if (session_id() == "") session_start();
 
if(!(isset ($_SESSION['prihlaseny']))) {
   Header("location:kontrolaprihlasenia.php");
   }
?>


mal by to byt script na overenie ci je uzivatel prihlaseny.nieje v nom nahodou nejaka chyba?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prepojenie

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 04.12.2009 14:00 | Prepojenie

To co si tu dal je len presmerovanie na kontrolaprihlasenia.php. Tam kde si overujes prihlasenie alebo overujes validitu registracie tak za splnenych podmienok presmerujes napr. pomocou header location na index.php este sa to da pomocou meta ale radsej pouzit asi ten header.

Viac ti asi neporadim podla toho co si napisal :-)


_________________
"Ženy jsou jako domény. Ty nejlepší jsou zabrané, ale pořád můžete získat nějaké z exotických zemí."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 05.12.2009 14:18 | Prepojenie

ok takze ak som tomu pocchopil tak ak chcem aby ked sa niekdo prihlasi aby ho to presmerovalo tak dam takto :

Kód:
<?
if (session_id() == "") session_start();
 
if(!(isset ($_SESSION['prihlaseny']))) {
   Header("location:index.php");
   }
?>


a ked chcem aby ked sa niekfo po registracii logol tak dam zase tako :

Kód:
<?
if (session_id() == "") session_start();
 
if(!(isset ($_SESSION['prihlaseny']))) {
   Header("location:login.php");
   }
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 05.12.2009 15:28 | Prepojenie

a este by som sa chcel spytat ako mam urobyt ze po to ako sa uzivatel regne na stranku aby mu po uspesnej registracii napisalo :
Registracia uspesna.
a naopak pre zlej aby napisalo
registracia neuspesna


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 05.12.2009 16:22 | Prepojenie

ak sa uzivatel prihlasuje tak daj header
Kód:
   Header("location:index.php?log=1");

   

index.php

Kód:
if (isset($_GET['log']){
if(  isset($_SESSION['prihlaseny'])){
skript na oznamenie ze je lognuty
}else{
ze nieje
}
}

edit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 06.12.2009 11:48 | Prepojenie

okej dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prepojenie

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 06.12.2009 12:19 | Prepojenie

Také že po 5 sekundách ide len cez html meta tag. Pokial to chceš urobiť hned po prihlaseni bez vypisania hlášky (ktorá je aj tak zbytočná, pretože ked presmeruješ usera dakam, kam môže len prihlásený je mu jasné, že prihlásenie je okej, nemusíš mu to ešte aj vypísať) tak cez
Kód:
header("location:dopln_si")
- čo sa týka regitrácie, tak ho presmeruj späť na registráciu s hláškou že nebola úspešná nech skúsi znovu. Pokiaľ bola úspešná tak ho presmeruj povedzme na login s hláškou že sa úspešne registroval a môže sa prihlásiť. A urob si na to 2 dalšie dokumenty alebo použi echo a session alebo začni použivať parser.


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Prepojenie

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.12.2009 12:22 | Prepojenie

Svolo, ide to aj cez PHP.
Kód:
header('Refresh: 5; url=dopln.si');


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 06.12.2009 12:29 | Prepojenie

dakujem vam vsetkym


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prepojenie

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 06.12.2009 12:34 | Prepojenie

Ďuri už vidím, čítam php.net....


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 07.12.2009 8:17 | Prepojenie

prosim vas nechcem tu zakladat zasa novu temu tak to dam sem toto mi pise web

Kód:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in /data/w/a/war4fun.com/sub/party-chat/chat/miestnost_party.php on line 99


na line 99 mam toto

Kód:
echo "("$vypis['cas']" "$vypis['nick']" > "$vypis['komu']" : "$vypis['sprava']")";


co s tym mam robyt?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 07.12.2009 8:20 | Prepojenie

"($vypis['cas'] $vypis['nick'] > $vypis['komu'] : $vypis['sprava'])";
ale zaloz si novu temu radsej <3


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 07.12.2009 8:36 | Prepojenie

dakujem hento mi zobralo a vipisalo mi dalsie ..... asi sa na to v.....m ...

Kód:
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /data/w/a/war4fun.com/sub/party-chat/chat/miestnost_party.php on line 99


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Prepojenie

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 07.12.2009 14:53 | Prepojenie

Ten posledny kod je v poriadku, mohol by si napisat, ako to pouzivas, lebo hento nema co vyhadzovat chyby. Nezabudni escapovat, ak mas text v uvodzovkach, uvodzovku zapises ako \".


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 10.12.2009 20:49 | Prepojenie

Tuto je vypis toho suboru.Vopred DAKUJEM za POMOC

Kód:
<?
if (session_id() == "") session_start();
 
if(!(isset ($_SESSION['prihlaseny']))) ;
?>
<?
include "plocha_databaza.php";
session_start();

$spojenie = ("SELECT * FROM $dbtabulka WHERE komu='" . $_SESSION['prihlaseny']) . "' ORDER BY id_chat DESC";
   MySQL_Select_DB("$db", $spojenie);
   if (!$spojenie):
      echo "";
      else :
      echo "";
   endif;

   if ($_POST['action'] == 'send_form') {
   $vysledok = MySQL_Query("INSERT INTO $dbtabulka VALUES
   ('', '"."$prihlaseny"."', '".$_POST['komu']."', '".$_POST['sprava']."')");
   }
   MySQL_Close($spojenie);
?>
<?php
echo "<html>"
?>
<html>
<head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PartY-ChaT, www.party-chat.war4fun.com">
  <link rel="stylesheet" href="../images/default.css" type="text/css">
  <title>PartY ChaT BETA -> Miestnosti -> PartY </title>
  </head>
  <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
  <body bgcolor="8cdb6e">
  <script language="JavaScript">
         <!--
         function Otevri_okno()
         {
         msg = window.open('../pomoc/ako_chatovat.php', 'nove_okno', 'toolbar=no, menubar=no, location=yes, directories=no, scrollbars=yes, resizable=no, status=no, width=900, height=800, top=100, left=300')
         //Pozor, definice proměnné msg musí být napsána na jednom řádku!
         }
         //-->
         </SCRIPT>
  <img src="../images/header.png" border="0" height="80" width="620"><br>
<font face="Arial" color="#000000" size="1">Komu:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Text:<br>
<form action="miestnost_party.php" method="post">
<tr><td><input type="text" name="komu" size="10" maxlength="20"></tr></td>&nbsp;&nbsp;<tr><td><input type="text" name="chat" size="120" maxlength="200"></tr></td><input type="hidden" name="action" value="send_form">&nbsp;&nbsp;<tr><td><input type="submit" value="Go!"></tr></td></form>&nbsp;&nbsp;
   <?
   if (!$vysledok):
      echo "";
      else:
      echo "";
   endif
   ?>
<script language="JavaScript">
         <!--
         function Otevri_okno()
         {
         msg = window.open('../vip/zakladne.php', 'nove_okno', 'toolbar=no, menubar=no, location=yes, directories=no, scrollbars=yes, resizable=no, status=no, width=600, height=400, top=200, left=300')
         }
         </SCRIPT>
<a href="../vip/zakladne.php" target="nove_okno" onClick="Otevri_okno();"><img src="../vip/smilies/ine/smile264.gif" border="0" height="15" width="15"></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="#"><blink><font face="Arial Black" color="#ff0000" size="2">V.I.P</blink></FONT></a><br>
<a href="#"><font face="Arial" color="#000000" size="2"><u>Refresh</u></font></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="../pomoc/ako_chatovat.php" target="nove_okno" onClick="Otevri_okno();"><img src="../images/help.gif" border="0" height="15" width="15"></a>
<br>
<script language="JavaScript">
         <!--
         function Otevri_okno()
         {
         msg = window.open('../rp/rpdorucena.php', 'nove_okno', 'toolbar=no, menubar=no, location=yes, directories=no, scrollbars=yes, resizable=no, status=no, width=550, height=350, top=200, left=300')
         }
         </SCRIPT>
<a href="../rp/rpdorucena.php" target="nove_okno" onClick="Otevri_okno();"><img src="../images/rp.gif" border="0" height="24" width="24"></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="#"><img src="../images/new_mail.gif" border="0" height="24" width="50"></a><br>
<?
include "plocha_databaza.php";
                             
$spojenie = ("SELECT * FROM $dbtabulka WHERE komu='" . $_SESSION['prihlaseny']) . "' ORDER BY id_chat DESC";
   MySQL_Select_DB("$db", $spojenie);
   if (!$spojenie):
      echo "";
      else :
      echo "";
    endif;
    $spojenie = ("SELECT * FROM $dbtabulka WHERE komu='" . $_SESSION['prihlaseny']) . "' ORDER BY id_chat DESC";
    $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
   if (!$vysledok):
      echo "";
      exit();
   endif;

?>
<br>
<?
   while ($vypis = MySQL_Fetch_Array($vysledok))
if ($vypis['status'] == 1)
{
      $aktualizacia = MySQL_Query("UPDATE $chat SET status = 2 WHERE id_chat = ".$vypis['id_chat']);

      echo "($vypis['cas'] $vypis['nick'] > $vypis['komu'] : $vypis['sprava'])";
}
      else
      echo "";
?>
<div id="pravy">
<table border="4"><tr><th><a href="../users/add_fotografiu.php"><img src="../images/nofoto.jpg" border="0" height="200" width="150"></a></th></tr></table><br>
<?php echo "<b>$_SESSION[username]</b>";?><br>
<br>
<a href="#"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">Môj Profil</a></font><br>
<a href="#"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">Ľudia v Miestnosti</a></font><br>
<a href="#"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">Priatelia</a></font><br>
<a href="../rp/rychlaposta.php" target="nove_okno" onClick="Otevri_okno();"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">Napísať RP</a></font><br>
<a href="#"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">E-Mail</a></font><br>
<a href="../miestnosti.php"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">Miestnosti</a></font><br>
<a href="../subory/logout.php"><font face="Arial" color="#ffff00" size="2">Odhlásiť</font></a><br>
</div>
</body>
</html>


 [ Príspevkov: 15 ] 


Prepojenie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepojenie

v Zvuk

15

1131

03.08.2011 0:38

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie

v Databázy

4

725

21.04.2008 7:20

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepojenie

v TV

19

235

03.08.2013 23:01

vsnight

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie

v Monitory, televízory a projektory

4

289

06.01.2010 16:50

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie

v ATI/AMD grafické karty

3

121

09.12.2012 11:26

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepojenie

v Ostatné zariadenia

9

720

31.07.2009 21:01

farno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie

v Siete

3

214

24.10.2009 11:10

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie monitorov

v Ostatné

3

660

26.11.2010 11:20

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SLI prepojenie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v nVidia grafické karty

72

2201

19.06.2007 14:10

miker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepojenie pc

v Modifikácie, návody a projekty

4

326

29.04.2012 11:05

HADIAR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie tabuliek

v Databázy

2

652

01.02.2010 13:35

Antuanet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie satelitu

v TV

19

2907

22.01.2010 12:54

armyk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepojenie grafik

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Grafické karty

52

1131

09.03.2012 22:39

Lozty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepojenie monitora

v Počítačové hry

4

159

27.07.2012 23:00

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie PC

v Ostatné

1

123

24.10.2011 18:42

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie tabuliek

v Databázy

3

890

25.02.2008 16:27

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF