Prehrievanie disku a 100% využitieAhojte, vedeli by ste mi poradiť, čo môže byť za problém? Aj keď mám otvorenú len Mozillu a VLC alebo niečo, nehrám hry ani nič tak mám využitie disku väčšinou na 100% a teplota okolo 50% ( http://prntscr.com/hwx222 ). To predpokladám nie je normálne. Vyčistený od prachu bol v decembri, čiže tým to asi nebude... Robí mi to pár mesiacov dozadu takéto veľké prehrievanie. Lenovo ideapad g500 s 2 jadrovým procesorom Intel Core i3–3110M 2,40 GHz, 4 GB RAM, 500 GB pevného disku s 8 GB SSD, Intel HD Graphics 4000ďakujem pekne Pravdepodobne Ti na pozadi bezia aktualizacie.. hmm stále? to je ako možné, vlastne ako to zistím? Prve dva procesy na tom screenshote..Ako dlho to uz robi? mozu to byt aj aktualizacie blbych apps z ms storu kde w10 je tak blby ze nieje schopny ta informovat o ich aktualizaciach (nastavenie win update na to nema ziaden vplyv) a ci ich chces alebo nechces vobec naistalovat, proste si tam natvrdo porobi co potrebuje, dnes som sa s tym stretol pri ich zobrazovac zmiesanej reality a vtedy je tiez spusteny prave ten prvy proces na screene... Tak ty aktualizace stačí vypnout v MS store No na vrchu su vacsinou tí hostitelia, systém pár týzdnov, co zbezne pozriem... a w8.1 pro mam... lebo akoze ked to viem sama nieco porobiť tak okey ked nie tak dám do opravy, len chcem mať predstavu prečo to môže byť, lebo aj ked vypnem full pc ze fakt je studeny ked ho zapnem do polhodinky je znova na 50stupnoch a disk cez 80% isto... 50° u ntb je uplne vporiadku ...
Prehrievanie disku a 100% využitie |