predlzovaci jack kabelchcem si kupit sluchadla koss sb/45 ale cital som recenziu a tam je napisane ze tie kable su pevne spojene a rozdvojuju sa az 10cm od konca. Lenze ja potrebujem aspon 1.5 metra aby som si ich zapojil do reprkov lebo sa mi nechce furt vyberat komp zpod stola ked chcem prepnut na repro.. existuje nejaka predlzovacka na jack , alebo sa tie kable daju rozdvojit? existuju aj predlzovacky jj, existuje, ja mám doma 5m, mám ju dva krát, jednu na sluchátka, jednu na mikrák a keď telefonujem cze komp, tak si ľahnem na postel a telefonujem a kde to kupim? Datar, Nay elektrodom... V podstate hocikde alebo si vyrob kúp si tienený kábel s 2 žilami a 2 jacky dobre zletuj a ide ja mám takéto už 2 taktak to som chcel napisat ak mas trosicku skusenosti t takymtoniecim, nemusis minat peniaze, ale vyrobis si dve zily? Myslel si ze tienenie posluzi rovno ako zem? Lebo tak ano.... Inak ho kupis snad v kazdom niormalnom PC obchode, rovnako tak v elektre alebo v radioamaterovi super, nemusim trhat kossy a mohol by som ta poprosit o tu schemu, lebo ja mam jeden taky kabel doma, mi ho robil kamos a nechce sa mi ist s tym za nim, lebo byva v druhom meste a uz som ho nevidel davno a nemam ani cas tam ist a jedna strana sa mi potrhala ako to bolo zaletovane, dik Inac to nie je ani drahe. V SOS ich majú za pár korun ale je lepšie si ich doma spraviť, ak mate doma 3,5mm jack vstup a vystup.Tam ani schému netreba. Niekde som ju tu už videl tak sa zbytočne bude davať 2krat ...
predlzovaci jack kabel |